Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Kraftsamling för att vinna läktarmatchen!

28 februari 2023 16:29

Det är inte bara seriesegern som står på spel för herrarna inför de avslutande omgångarna i SSL. Efter en tung inledning på säsongen vad gäller publiksiffror så har den rosa familjen kommit samman under senare del av säsongen och nu ligger en seger i publikligan inom räckhåll om vi tillsammans kraftsamlar i sista omgången!


Under hösten var krisrubrikerna nära när IBF Faluns herrar placerade sig på en osmickrande sjätteplats i SSLs publikliga. Men successivt under säsongen har den rosa familjen slutit upp i allt större skara och inför den avslutande grundseriematchen ligger faktiskt en seger i publikligan inom räckhåll, isåfall för första gången sedan 2018.

"Det har varit en betydligt roligare senare del på säsongen i Guide Arena", säger klubbchef Daniel Lindkvist.

"Jag var inne på det redan i höstas när det kom frågor från media att det vilar ett tungt ansvar på mig själv som övergripande ansvarig, jag tycker inte att vi gjorde det tillräckligt bra under hösten med att marknadsföra och locka folk tillbaka till arenan. Att det sedan sett allt bättre ut är nog en kombination att en uppryckning från vår sida, intressanta toppmatcher på hemmaplan och en falupublik som återupptäckt att innebandy är bäst live!"

Storvreta toppar just nu publikligan och det krävs en rejäl kraftsamling från den rosa familjen att gå ikapp och förbi. Nära fullsatt hus krävs för att passera ärkerivalen på mållinjen i grundseriens sista omgång, en match som också kan bli helt avgörande för vilket lag som tar hem seriesegern i SSL.

"Det kommer krävas något extraordinärt, så är det", säger Daniel. "Ett bottenlag i sista hemmamatchen innan slutspel är traditionellt sett ingen "lapp på luckan"-tillställning men vi vill ge det en ärlig chans och vi tror att vi kan göra något extra av det hela."

Något extra, det består denna dag av bland annat;

  • 2-för-1, dvs om den som bokar två biljetter får den billigaste gratis.
  • Ansiktsmålning för barn inför match och i första paus
  • Minicourt där barn får möjlighet att utmana SM- och VM-guldmedaljören Jonas Adriansson på innebandy.
  • Vår mexikanska popup-restaurang i Loungen är öppen med fullständiga rättigheter.
  • Liveband en timme innan och en timme efter match i Loungen, där det utlovas klassiska coverdängor
  • Extra lotterier med fina priser

Det bjuds alltså på en riktig heldag i Guide Arena, något Daniel hoppas ska locka storpublik.

"Kan vi locka runt 2 200 så tror jag att det räcker för att klättra förbi Vreta och toppa publikligan. Det är där jag tycker att Falun ska vara men faktum är att det hunnit bli fem år sedan vi vann den senast. Det krävs som sagt något extraordinärt men är det något jag lärt mig under mina år i föreningen så är det att den här publiken är just extraordinär, så jag hoppas på en häftig sista omgång hemma i Guide Arena och en fin uppladdning inför kommande slutspel", avslutar Daniel Lindkvist.

Biljetter till matchen hittar du här och "2-för-1-rabatten" dras av automatiskt vid betalning.