Lördag
21 Dec 1 match
Fredag
03 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Lördag
11 Jan 1 match
Lördag
18 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Tisdag
11 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Patrik Burman klar för IBF Falun

20 april 2020 10:10

IBF Falun har gjort klart med backen Patrik Burman. Patrik kommer närmast från spel i IK Sirius IBK och ansluter nu till IBF Falun. Kontraktet gäller över de kommande tre säsongerna, till och med säsongen 2022/2023.


Sportchef Rickard Hedlund om nyförvärvet Patrik Burman:
-Patrik är en spännande spelare som flugit lite under radarn de senaste åren. Han har ett fint driv i spelet med alerta fötter, bra bössa och ett distinkt passningsspel. Jag är övertygad om att en redan "färdig" SSL-back kommer bli än mer "färdig" i vår miljö. Under samtal med Patrik har en person med målmedvetenhet för att spela stora matcher och en vilja att ta jobbet varje dag vuxit fram och jag är glad att vi kunde hitta en gemensam lösning för framtiden. Jag tycker att en viktig del i värvningen är de utvecklingsmöjligheter som Patrik besitter.

Patrik Burman om att ansluta till den rosa familjen:
-Det känns jättekul att komma till Falun och jag är glad över att veta vart jag kommer att spela de kommande säsongerna. IBF Falun har ett riktigt bra lag som jag har haft riktigt tuffa matcher mot så det känns riktigt bra att nu få fortsätta min utveckling här. Jag tror jag kommer utvecklas jättebra här i Falun och i framtiden vill jag vinna titlar och även utmana om en plats i landslaget.

Vilken spelartyp kommer fansen att få se i dig?
-Jag är en fartfylld innebandyspelare som gillar att spela offensivt men tycker även att jag är stark i det defensiva spelet.

Välkommen till den rosa familjen Patrik!
-Tack! Jag ser verkligen fram mot det här och är taggad att få komma igång.