Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Idag 1 match
Söndag
21 Apr 1 match

Besked angående SummerCamp 2021

18 maj 2021 16:16
Information

Alltsedan vi tvingades ställa in Summer Camp 2020 har vi försökt att ställa om och anpassa till rådande förhållanden. Att anordna den här typen av verksamheter har helt enkelt inte låtit sig göras i tider av pandemi, men vi har hela tiden blickat fram emot och trott på att läget skulle vara bättre sommaren 2021, framförallt efter att vi flyttat veckorna till senare under sommaren.


Vi kan dock konstatera att Covid-19 fortfarande håller hela Sverige i ett hårt grepp och att det fortfarande råder tuffa tider som kräver tuffa beslut. Vi har fått besked från Falu kommun att de inte kommer att ha möjlighet att erbjuda hyra av lokaler för Summer Camp under sommaren 2021. I praktiken innebär detta att vi inte kommer att ha möjlighet att genomföra sommarskolan som planerat.

Det är naturligtvis med stor besvikelse vi tvingas ställa in. För föreningen är Summer Camp en stor och viktig intäktskälla och vi vet så väl hur många barn och ungdomar som väntat och hoppats på att få komma till Falun sommaren 2021. Vi har samtidigt stor respekt för den situation vi fortsatt befinner oss i, inte minst utifrån de signaler vi ser om att smittspridning nu är hög bland yngre och vi har full respekt för Falu kommuns beslut att inte tillåta uthyrning.

Samtliga anmälningsavgifter kommer givetvis att återbetalas i sin helhet. Samtliga anmälda kommer att få ett mail med mer information om hur man går tillväga. Har du inte fått något mail inom de närmaste dagarna, kontakta oss gärna per mail på [email protected].