Tisdag
22 Mar 1 match
Torsdag
24 Mar 1 match
Fredag
25 Mar 1 match
Lördag
26 Mar 1 match
Söndag
27 Mar 1 match
Måndag
28 Mar 1 match
Torsdag
31 Mar 1 match
Lördag
02 Apr 1 match
Måndag
04 Apr 1 match
Onsdag
06 Apr 1 match
Fredag
08 Apr 1 match
Måndag
11 Apr 1 match
Onsdag
13 Apr 1 match
Lördag
23 Apr 1 match

Alexander Galante Carlström inför FC Helsinborg

19 januari 2022 15:00

Uppskjutna matcher har stört IBF Faluns spelschema och man ska nu spela fyra matcher på tio dagar. Först ut är bortamatchen mot Helsingborg som spelas på onsdag klockan 19:00. Tajt spelschema är inget som stör IBF Faluns målskytt Alexander Galante Carlström, han välkomnar det snarare: ”Det kan aldrig bli för mycket innebandy”


Grattis, du gjorde ditt 700:e SSL mål mot Djurgården. Hur känns det? Stort tack! Det känns såklart kul, det blir ett kvitto på att man levererat under en längre tid. Sen är det alltid kul att vara bäst på något.

Det blev tre poäng mot Djurgården. Vad tycker du om er insats? Det var så där tycker jag. Första perioden var jämn, sen kommer vi ut i andra perioden och går ifrån målmässigt med en 7-1 ledning. Sen tappar vi sista perioden där Djurgården krigar på för att komma i kapp, men jag var aldrig riktigt orolig. Vi vann matchen i andra perioden och överlag var det en rätt slö match tycker jag.

Ni har en intensiv period framför er med fyra matcher på 10 dagar. Kan det bli för mycket innebandy eller blir det mest roligt att få spela? Det kan aldrig bli för mycket innebandy, matcherna är anledningen till att vi spelar innebandy. Vi i IBF Falun har alltid tränat väldigt hårt och är förberedda inför tajtare spelscheman, så vi ser fram emot detta och är redo för utmaningen. Vi har fått stå över några matcher nu som blivit inställda och med VM-uppehållet så har vissa i laget bara spelat någon match senaste veckorna, så vi har en väldigt spelsugen trupp.

På onsdag möter ni Helsingborg. Vad har du för tankar om matchen? Det blir en tuff bortamatch tror jag, de krigar på lite längre ner i tabellen och slåss om slutspelsplatserna. Men vi brukar göra bra matcher där nere och vi har en bra känsla inför matchen. Det ska bli kul att få spela igen och Helsingborg blir ett bra prov på vart vi står. De har världens bästa målvakt och det ska bli kul att få möta honom igen nu efter VM och sätta honom på prov.

Ni har fem raka segrar nu. Vad talar för att det blir en sjätte seger tycker du? Vi har ett väldigt bra lag och börjar hitta formen nu. När alla i laget är på gång så är vi ett tungt lag som är svåra att möta. Vi saknar bara Rasmus Enström som visserligen är ett tungt tapp, men annars har vi en frisk trupp som är redo för match.