Lördag
21 Dec 1 match
Fredag
03 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Lördag
11 Jan 1 match
Lördag
18 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Tisdag
11 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Frida och Clara Hellgren tillbaka i IBF Falun

19 maj 2020 09:45

Clara och Frida Hellgren återvänder till IBF Falun efter en utflykt till KAIS Mora den gågna säsongen. Tjejerna har signerat ett kontrakt som sträcker sig de kommande två säsongerna och sportchef Dalbjer ser fram mot att tvillingarna ansluter till den rosa familjen igen.


Sportchef/huvudtränare Daniel Dalbjer om Clara och Fridas återkomst till IBF Falun:
-Det känns fantastiskt att Clara och Frida återvänder till Falun. Jag har full koll på deras styrkor och vet att de kommer betyda mycket för oss redan i år. Vi bygger laget på sikt och jag ser en otrolig utvecklingspotential i tjejerna och den skall vi givetvis jobba hårt på. Vi får tillbaka en duo som är otroligt duktiga på att hitta vinklar, är duktiga på att hålla i boll och som jobbar hårt för sitt lag med sina kloka värderingar. Det kommer bli grymt att följa Clara och Fridas resa hos oss, avslutar Daniel Dalbjer.

Clara och Frida Hellgren om att vara tillbaka i IBF Falun:

Hur känns det att vara tillbaka i Falun?
-Det känns jätteroligt och spännande att vara tillbaka i Falun säger Frida. Vi båda två trivs väldigt bra både i staden och med alla i laget där många är kvar sedan vi spelade här sist. Vi ser fram emot kommande säsong och längtar tills serien drar igång igen. Vi vet att Falun är en bra förening så det känns jättebra att vara tillbaka, avslutar Frida Hellgren.

Förväntningar inför SSL säsongen med Falun?
-Förväntningarna är att det kommer bli väldigt roligt att spela med Falun i SSL och att fortsätta vår utveckling här, säger Clara. Vi vet hur roligt vi har haft det i klubben tidigare och tvivlar inte på att det kommer vara minst lika roligt nästa säsong även om vi tror att första året som nykomlingar kommer bli tufft. Vi tycker att vi har ett bra lag med flera nya duktiga spelare som kommit in sedan vi var här sist så det kommer bli intressant att se hur vi kan stå oss mot de andra lagen, personligen tror jag att vi kan överraska många lag.
-Vi tycker föreningen är proffsig och att Faluns damlag hör hemma i högsta serien och det vill vi vara med att bidra till. Personligen till nästa säsong hoppas vi kunna ta flera steg till i våran utveckling, etablera oss som SSL-spelare och framförallt hoppas vi kunna bidra till lagets framgång, avslutar Clara Hellgren.