Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Idag 1 match
Söndag
21 Apr 1 match

Lokala artister på innebandymatcher - IBF Falun och Dalapop samarbetar

9 oktober 2019 13:21
Samarbete

I ett gemensamt samarbete presenterar nu IBF Falun och Dalapop ett stort antal artister som under säsongen 2019/2020 uppträder i samband med IBF Faluns hemmamatcher i Guide Arena. - Vår ambition är att ständigt utveckla upplevelsen kring en match och i vår arena, säger Daniel Lindkvist från IBF Falun.


Satsningen smygstartade redan under vårens säsong då tre artister från Dalapop uppträdde i arenan vilket var mycket uppskattat. Tillsammans med konferenciern Mats Ingels kan de båda organisationerna nu presentera ett gemensamt program där musiktalanger från Dalarna kommer att uppträda i pauserna inför en månghövdad publik. Artisternas uppträdanden sammanfaller oftast med att artisten är aktuell med en ny singel eller ett album.

  • Vi vet ju redan att innebandy är den ultimata idrotten för popartister att utöva. Då ska ju givetvis artisterna ta sig in i innebandyarenan. IBF Falun är ett av världens bästa innebandylag och vi är superglada att vi kan genomföra den här satsningen tillsammans. En satsning som riktar strålkastarljuset både på lokal talang som på innebandy i absoluta toppklass, säger Daniel Olsson, verksamhetsledare för Dalapop.

Årets artistprogram startade redan i lördags då den unge artisten Erik Sundin från Falun uppträdde. På lördag är det dags för Lill Boberg från Borlänge.

  • IBF Falun är fantastiskt glada över möjligheten till ett samarbete med Dalapop. Vår ambition är att ständigt utveckla upplevelsen kring en match och i vår arena. Det som händer på banan håller redan världsklass idag och vi vill att arrangemanget runt omkring ska göra samma sak. Det är dessutom mycket roligt att kunna erbjuda lokala artister en arena och en chans att få visa upp sig. Den här typen av samverkan mellan idrott och kultur ser vi allt för lite av idag och en nog vore det otroligt kul om en stor artist från Dalarna om några år kan säga att det var i Guide Arena, under en innebandymatch, som musikkarriären tog fart på riktigt, säger Daniel Lindkvist, ordförande för IBF Falun.

Artister säsongen 2019/2020: 5 oktober - Erik Sundin (Falun)
16 oktober - Lill Boberg (Borlänge)
19 oktober - Broder Henrik Rapp (Falun)
26 oktober - Martin Riverfield (Falun)
16 november - Andreas Ljusteräng (Säter)
27 november - Mattias Lies (Falun)
11 december - Jolina (Leksand)
21 december - Backboons (Falun)
6 januari - Sanna Sjödén (Älvdalen)
11 januari - Raketklubben (Borlänge)
8 februari - Erika Blackbird (Borlänge)
12 februari - John Mitchell & Sofie Jonsson (Sälen/Gagnef)
22 februari - Godlike Bear (Säter)
4 mars - Halla Alrefay (Falun)
14 mars - Niklas Rapp (Falun)

Läs mer om Dalapop på www.dalapop.se