Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Unga talanger förlänger med IBF Falun

25 oktober 2019 13:20
Dam

Ida Hedén, Wilma Svedlund och Jennifer Forsberg har alla förlängt sina kontrakt med IBF Falun och vi är jätteglada att tjejerna väljer att fortsätta utvecklas här i klubben. Ida har förlängt med en säsong medans Wilma och Jennifer förlänger sina kontrakt de kommande två säsongerna.


Huvudtränare/sportchef för IBF Faluns damlag är Daniel Dalbjer och så här kommenterar han tjejernas kontraktsförlängnigar:

Daniel om Ida Hedén:
-Fantastiskt kul att Ida väljer att förlänga med oss redan nu. Hon är en ung talang som vi är oerhört glada att få ha kvar i klubben även den kommande säsongen. Hon utvecklas varje dag och hon har precis den mentalitet som passar in i den elitsatsning som IBF Falun bedriver.

Daniel om Wilma Svedlund:
-Grymt kul att Wilma väljer att förlänga sitt kontrakt med två år och hon är en spelare som har alla iingredienser. Hon har fart, teknik och alla verktyg för att gå en ljus framtid till mötes som innebandyspelare.

Daniel om Jennifer Forsberg:
-"Jempa" har tagit oerhörda steg den här säsongen och vi är enormt nyfikna på hennes fortsatta utveckling hos oss i Falun. Hon besitter en grym fart ute på planen och går rakt på mål, helt utan rädsla, vilket jag ser som en oerhörd styrka och tillgång trots sin unga ålder. Jag ser verkligen fram mot att se Jennifer ta ytterligare kliv i sin utveckling de kommande två säsongerna.