Lördag
21 Dec 1 match
Fredag
03 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Lördag
11 Jan 1 match
Lördag
18 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Tisdag
11 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Unga talanger förlänger med IBF Falun

25 oktober 2019 13:20
Dam

Ida Hedén, Wilma Svedlund och Jennifer Forsberg har alla förlängt sina kontrakt med IBF Falun och vi är jätteglada att tjejerna väljer att fortsätta utvecklas här i klubben. Ida har förlängt med en säsong medans Wilma och Jennifer förlänger sina kontrakt de kommande två säsongerna.


Huvudtränare/sportchef för IBF Faluns damlag är Daniel Dalbjer och så här kommenterar han tjejernas kontraktsförlängnigar:

Daniel om Ida Hedén:
-Fantastiskt kul att Ida väljer att förlänga med oss redan nu. Hon är en ung talang som vi är oerhört glada att få ha kvar i klubben även den kommande säsongen. Hon utvecklas varje dag och hon har precis den mentalitet som passar in i den elitsatsning som IBF Falun bedriver.

Daniel om Wilma Svedlund:
-Grymt kul att Wilma väljer att förlänga sitt kontrakt med två år och hon är en spelare som har alla iingredienser. Hon har fart, teknik och alla verktyg för att gå en ljus framtid till mötes som innebandyspelare.

Daniel om Jennifer Forsberg:
-"Jempa" har tagit oerhörda steg den här säsongen och vi är enormt nyfikna på hennes fortsatta utveckling hos oss i Falun. Hon besitter en grym fart ute på planen och går rakt på mål, helt utan rädsla, vilket jag ser som en oerhörd styrka och tillgång trots sin unga ålder. Jag ser verkligen fram mot att se Jennifer ta ytterligare kliv i sin utveckling de kommande två säsongerna.