Publikfest - näringslivet bjuder på fri entré
Publicerad: 2024-02-08
Med support från det lokala näringslivet bjuder IBF Falun in alla våra supportrar till en eftermiddag fylld med innebandy i världsklass och lördagen den 2 mars är det dags när herrarna tar sig an Team Thoréngruppen hemma på Lugnet i Falun. Det bjuds på fri entré och vi ser fram emot en härlig publikfest!

Som företagare ger vi dig också chansen till en unik upplevelse på innebandyplanen. Under dagen arrangerar vi en match där du tillsammans med andra partners spelar innebandy tillsammans med IBF Falun-legendarer. Det bjuds på tacobuffé i Loungen där vi också har fulla rättigheter.

Förutom detta finns fina och prisvärda exponeringsmöjligheter både den aktuella matchen men även för resten av säsongen. Var med du också, ditt stöd betyder mycket för oss.

PAKETEN

BRONS – 3 000 kr Exponering med din logga på grafik i föreningens sociala medier samt på jumbotron och LED-slinga i arenan under matchen. Tacobuffé för en person innan match ingår.

SILVER – 5 000 kr Allt i bronspaketet men tacobuffé för två personer som båda också har möjlighet att delta i partnermatchen tillsammans med gamla IBF-legendarer.

GULD – 15 000 kr Allt i silverpaketet men även exponering på en av 16 ”tårtbitar” i vår mittcirkel inte bara den aktuella matchen utan resten av säsongen, inklusive två förhoppningsvis långa och framgångsrika slutspel för våra lag! OBS! Endast 16 paket finns tillgängliga, först till kvarn gäller!

PLATINUM – 20 000 KR Allt i guldpaketet men istället för en ”tårtbit” i mittcirkeln så är din logga tekningscirkel. En exklusiv plats – passa på! OBS - SÅLD!

IBF Falun