Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Ida Waern stannar i IBF Falun

25 mars 2021 10:42
SSL Dam

Sportchef och huvudtränare Daniel Dalbjer har idag skrivit kontrakt med Ida Waern som stannar kvar i Falun och föreningen för den kommande säsongen.


Ida Waern kom till IBF Falun i februari från Thorengruppen och har under sin tid här i Falun imponerat på sportchef/huvudtränare Daniel Dalbjer så pass att det nu står klart att Ida kommer tillhöra IBF Falun den kommande säsongen i SSL.

Daniel Dalbjer om förlängningen med Ida Waern:
-Av det jag sett av Ida på träningarna och de matcher hon hann spela för oss så tror jag mycket på Ida och jag är övertygad om att hon kommer stärka upp vår defensiv nästa säsong. Hon är ung, talangfull, engagerad och har drivet att vilja bli en riktigt bra innebandyback och på de 4-5 matcher hon spelade för oss tycker jag att hon visade upp att det finns väldigt mycket innebandy i Ida. Får hon en bra försäsong med oss och att hon känner vårt förtroende så kommer det bli riktigt spännande att se hennes utveckling nästa säsong, avslutar Daniel Dalbjer.

Ida Waern om att stanna i IBF Falun:
-Det känns riktigt bra att stanna här i IBF Falun den kommande säsongen och jag längtar redan till nästa säsong och få vara med den här härliga gruppen från starten av en ny säsong. Alla har tagit hand om mig på ett väldigt bra sätt när jag kom hit och jag trivs verkligen i Falun.

Hur har det varit att byta stad och lag mitt under säsongen?
-Att flytta hemifrån och byta stad för första gången är stort men jag tycker att det fungerat väldigt bra och som jag sa så har alla verkligen tagit hand om mig på ett fantastiskt sätt och fått mig att trivas både på och utanför planen.

Vad tycker du om er laginsats de matcher du var med och spelade?
-Jag hann ju bara vara med några få matcher men som lag hade vi toppar och dalar och för min egen del är jag inte supernöjd utan vet att jag kan bättre.

Dina tankar inför den kommande säsongen?.
-Jag skall göra allt för att komma in mer i laget och i SSL genom att förbättra mitt försvarsspel som brukar bestå av att städa upp i försvaret, vinna bollar och vända spelet snabbt till offensiven, avslutar Ida Waern.