Lördag
02 Okt 1 match
Måndag
04 Okt 1 match
Lördag
09 Okt 1 match
Söndag
10 Okt 1 match
Lördag
23 Okt 2 matcher
Lördag
30 Okt 1 match
Söndag
31 Okt 1 match
Söndag
07 Nov 2 matcher
Lördag
13 Nov 2 matcher
Onsdag
17 Nov 1 match
Onsdag
24 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 1 match
Lördag
18 Dec 1 match
Söndag
19 Dec 1 match
Onsdag
22 Dec 1 match
Måndag
27 Dec 1 match
Onsdag
29 Dec 1 match
Söndag
02 Jan 1 match
Onsdag
05 Jan 1 match
Lördag
08 Jan 1 match
Söndag
09 Jan 1 match
Söndag
16 Jan 1 match
Torsdag
20 Jan 1 match
Söndag
23 Jan 2 matcher

IBF Falun entledigar Nicklas Hedstål som tränare för herrlaget

19 november 2021 17:30

IBF Falun har fattat beslut om att entlediga Nicklas Hedstål från tjänsten som huvudtränare för herrlaget. Tills vidare kommer Christian Wagneryd leda laget med stöttning från sportchef Rickard Hedlund. Processen med tillsättning av ny huvudtränare påbörjas omgående.


”När vi arbetade med att ersätta Thomas Brottman sökte vi förändring, både avseende ledarskap och spelfilosofi. Det har Nicklas bidragit med, men vi har känt och fått signaler om att det inte gett den effekt vi hoppats och trott på”, säger Rickard Hedlund, sportchef för herrlaget.

”Vi vill vara noggranna med att betona att det här är ett beslut som på intet sätt är kopplat till Nicklas som person. Han är uppskattad för sitt sätt att vara men det finns saker som är rent sportsligt relaterade som spelargruppen inte slutit upp bakom på det sätt vi hoppats. Vi har gjort ett noggrant arbete med att undersöka alternativen framåt och vår bedömning är att det blir svårt att få med spelarna på det sätt vi tror är nödvändigt för att nå sportslig framgång. Det är självklart ett beslut som är både svårt och tråkigt att fatta, vi gick naturligtvis in i säsongen med tron och ambitionen att Nicklas skulle vara med oss på resan som förhoppningsvis bär hela vägen till Avicii Arena. Resan dit tror vi fortsatt på men vi ser ett behov av att korrigera kursen för att ha bästa möjliga chanser och där är ledarskapet av laget en central del.”

”Vi vill med det sagt tacka Nicklas för den tid och energi han investerat i IBF Falun. Nu är det upp till kvarvarande spelare och ledare att med hjälp av stödet från våra supportrar och vår fantastiska publik arbeta hårt för att vi i slutändan ska nå vår målsättning som i år liksom alla år är att IBF Falun ska ta SM-guld”, avslutar Rickard Hedlund.