Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Stötta IBF Falun

17 mars 2020 21:56

Ett kommande slutspel för herrarna samt ett kvalspel för våra damer har hastigt och mycket olustigt bytts till inställda matcher och en ansträngd ekonomi till följd av detta. IBF Falun går en tuff ekonomisk framtid tid till mötes och vi har nu öppnat upp möjligheten för dig som vill stötta föreningen i denna tuffa situation.


De senaste dagarna har vi blivit uppvaktade av fans och samarbetspartners om hur man bäst kan stötta IBF Falun vilket är något som glädjer oss väldigt mycket. I den svåra tid av ekonomiska utmaningar som uppkommit till följd av coronavirusets framfart världen över har vi därför öppnat upp möjligheten att kunna bidra via vårt swishnummer till föreningen.

Inkomstbortfallen vi ser direkta konsekvenser av är inställda slutspel och kvalmatcher. Detta gör att föreningen går miste om budgeterade intäkter den innevarande säsongen och riskerar att förlora viktiga förutsättningar inför den kommande säsongen för vårt herr och damlag.

Vill du stötta IBF Falun går det bra att swisha ditt bidrag till:

123 112 24 72

Alla belopp oavsett storlek är välkomna!

Bland er som väljer att stötta med 300kr eller mer så kommer vi att lotta ut 10 säsongskort till den kommande säsongen i Guide Arena samt 5st signerade tröjor av IBF Faluns herrlag från denna säsong.

Hjälp oss gärna att sprida denna möjlighet att stötta IBF Falun genom att gilla och dela våra inlägg gällande swishstöttningen. Ta gärna en skärmdump på ditt bidrag och publicera i dina sociala kanaler med hashtaggen #denrosafamiljen så kan vi lättare spåra din bild och uppmärksamma ditt bidrag i föreningens kanaler.

Vi är väldigt ödmjuka inför den utmaning som väntar oss och många idrottsklubbar i landet och har samtidigt en stor respekt för det som händer runt om i världen och de åtgärder som görs för att få stopp på Covid-19.