Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Ny klubbdirektör – årets nyförvärv i Svensk Innebandy

15 april 2024 11:40

Lena Westman, tidigare VD för Hagströmska Gymnasiet och idag verksamhetsutvecklare vid Rättviks kommun, har rekryterats som ny klubbdirektör för IBF Falun. Lena tillträder tjänsten den 1:a maj och tar över efter Daniel Lindkvist, som lämnar sin operativa roll i föreningen för nya utmaningar. I samband med detta ändras även titeln för den operativt ansvariga i föreningen från klubbchef till klubbdirektör.


Henrik Kallur Olsson, styrelseledamot IBF Falun:

  • Lena är en drömrekrytering och vi betraktar det här som årets värvning inom svensk innebandy. Hennes tydliga ledarskap och erfarenheter från att både ställa om och bygga verksamheter från grunden passar perfekt på resan mot ett mer relevant IBF Falun. Föreningen är en kraft och ett välkänt varumärke, men vi har inte fullt ut lyckats med våra kommersiella ambitioner. Lenas primära uppgift blir att ändra på den saken. Vi är övertygade om att såväl partners som fans, publik och media kommer uppleva förändringar redan till kommande säsong. Vi vill samtidigt rikta ett tack till Daniel Lindkvist för hans insatser och önska honom lycka till i sitt nya uppdrag.

Lena Westman, tillträdande klubbdirektör IBF Falun:

  • Potentialen i IBF Falun är enorm och nu ser jag bara fram emot komma igång. Uppdraget är glasklart, men innan vi börjar prata detaljer kring framtiden vill jag lära känna alla fantastiska människor som finns i organisationen och, inte minst, alla våra partners. Jag kommer finnas med i bakgrunden under resterande delen av säsongen och ser t.ex. fram emot att träffa en del av dem redan i samband med semifinal fem nu på onsdag.

Vid frågor, vänligen kontakta:

Henrik Kallur Olsson: 070-347 18 28

Lena Westman: 073-034 53 00