Lördag
21 Dec 1 match
Fredag
03 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Lördag
11 Jan 1 match
Lördag
18 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Tisdag
11 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Fahlströms uppmaning - "Kom och hjälp oss slå rekordet"

3 mars 2020 10:22
Inför Match

Med tre omgångar kvar av seriespelet ställs IBF Falun mot Växjö på onsdag. Det är ett Falun som har chans att slå rivalerna Storvretas poängrekord, samtidigt som man kan slå sitt eget målrekord. Många mål kan det mycket väl bli på onsdag mot Växjö tror Johan Fahlström: ”Växjö bjuder upp till match och vill spela innebandy, det är en av säsongens roligaste matcher att spela.”


Du fick dina första byten för säsongen i vinsten mot Visby i helgen, hur skönt är det att äntligen vara tillbaka på planen?
-Det är skönt och framförallt väldigt roligt. Man spelar innebandy för att det är kul och det blir extra tungt att missa matcher på grund av skada. Sedan får man lägga ner hårt jobb för/på att ta sig tillbaka och när man väl är tillbaka på planen blir det såklart extra roligt.

I morgon möter ni Växjö, ett lag ni brukar ha jämna matcher mot. Hur är det att spela mot dem?
-Växjö är ett roligt lag att spela mot. De bjuder upp till match och vill spela innebandy, det är en av säsongens roligaste matcher tycker jag. Speciellt på hemmaplan inför våra fans, där blir det extra motiverande att spela. Vi skall göra allt för minst två poäng i morgon för att ta poängrekordet och jag hoppas fansen kommer och hjälper oss på läktaren.

Hur tror du matchbilden blir?
-Vi kommer dominera bollinnehavet och skapa lägen. Växjö är vassa på kontringar men är även ett lag som är duktiga med bollen när dom får etablera spelet på motståndarnas planhalva. Men jag tror att vi kommer styra matchen och det är som alltid vår matchplan.

Vad krävs från er sida för att vinna matchen?
-Det krävs framförallt ödmjukhet och hårt jobb från vår sida, man får ingenting gratis mot Växjö. Sen måste vi vara effektiva i våra chanser, börjar man missa många lägen kan det bli tufft mentalt och det är alltid skönt att få ett tidigt mål och sedan bygga vidare på det.

Missa inte matchen som Johan Fahlström utnämner till en av säsongens roligaste, kom till Guide Arena och stötta laget i rekordjakten på onsdag klockan 18:30!

Biljetter till matchen hittar du här