Lördag
08 Okt 1 match
Söndag
09 Okt 1 match
Lördag
15 Okt 2 matcher
Onsdag
19 Okt 1 match
Söndag
23 Okt 2 matcher
Lördag
05 Nov 1 match
Lördag
19 Nov 2 matcher
Onsdag
23 Nov 1 match
Fredag
25 Nov 1 match
Lördag
26 Nov 1 match
Söndag
27 Nov 1 match
Onsdag
30 Nov 1 match
Lördag
03 Dec 1 match
Söndag
04 Dec 1 match
Torsdag
08 Dec 1 match
Lördag
10 Dec 2 matcher
Lördag
17 Dec 2 matcher
Tisdag
20 Dec 1 match
Onsdag
21 Dec 1 match
Tisdag
27 Dec 1 match
Fredag
30 Dec 1 match
Fredag
13 Jan 1 match
Lördag
14 Jan 1 match

Bli en del av Sveriges bästa lag!

18 augusti 2022 10:30

Vi bygger Sveriges bästa lag, på planen och vid sidan av. Nu söker vi dig som vill vara en del av vårt fantastiska funktionärsteam kommande säsong och vara med och leverera innebandysveriges bästa publikupplevelse!


Hösten närmar sig och SSL-säsongen 2022/23 med den. IBF Faluns ambition är densamma som varje år – vi ska vara bäst i världen på det vi håller på med, på planen och utanför! Våra herrar är redan där, med tre raka SM-guld och målet att bli det första laget att vinna fyra raka guld på herrsidan. Våra damer var en ribbträff i straffläggning ifrån en semifinalplats redan i våras och siktar på att stå i Globen redan i april 2023. Runt dessa framgångsrika lag vill vi även skapa innebandysveriges absolut bästa matcharrangemang och där behövs just du! Till vårt trevliga och välfungerande gäng av funktionärer söker vi inför kommande säsong fler som vill vara med och bidra till att vi når målet att vara bäst i Sverige även vid sidan av banan. För att nå dit behöver vi dig som vill ingå i teamen kring herr, dam eller både och just nu söker vi:

Entrépersonal/publikvärd

Som entrépersonal och/eller publikvärd har du en av arenans absolut viktigaste uppgifter på matchdag: se till att våra besökare trivs och har en bra och trevlig upplevelse när de besöker oss! Det börjar redan vid insläppet där du som jobbar i entrén scannar biljetter och hälsar våra besökare välkomna till Guide Arena. Publikvärdens uppgifter är att vid behov kunna hjälpa publik till sina platser, besvara frågor från besökare och vid händelse av utrymning (exempelvis brandlarm) visa publik till närmaste nödutgång. Vi tror att du är en serviceinriktad person som trivs i kontakten med människor och som tycker om att bidra till att våra gäster får ett bra intryck av sitt besök i Guide Arena.

Säkerhetspersonal

Som en del i teamet kring säkerhet rör du dig runt i arenan för att se till att allting fungerar som det ska, att nödutgångar hålls fria, att eskortera domare och/eller bortalag ut från spelplanen i pauser och efter match med mera. Till din hjälp har du säkerhetsansvarig som leder och fördelat arbetet kring säkerheten i arenan. Vi tror att du är en lugn, trygg och noggrann person med god förmåga att kommunicera med människor och som kan ta stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter.

Skribent

Som skribent hos IBF Falun är du en del av vår supporterrörelse och ett större sammanhang. Du får en etablerad plattform och möjligheten att nå ut till intresserade läsare över hela landet. Oavsett om du bara är intresserad av innebandy och gillar att skriva eller om du har ambitioner och vill träna dig för att arbeta som sportjournalist och bygga ett kontaktnät så erbjuder vi dig bästa möjliga plattform för dig som vill berätta om IBF Falun i ett format som passar dig, i skrift, rörligt eller ljud.

VIP-värd

I vår restaurangdel Terrassen ser många av våra partners och stora supportrar matcherna och att besöka Terrassen ska alltid vara en upplevelse lite utöver det vanliga. Här kommer du som VIP-värd in i bilden. Din uppgift är att se till att endast de som ska ha tillträde släpps in, att allt som ska vara där finns på plats, hjälpa till med det praktiska kring arrangemanget och framförallt bidra till den goda stämning som alltid råder. Vi tror att du är en serviceinriktad och social person som trivs i kontakten med människor och som tycker om att bidra till att våra gäster får ett bra intryck av sitt besök i Guide Arena.

Vill du bli en del av Sveriges bästa lag och vara med och ta IBF Falun mot nya höjder, även vid sidan av planen? Skicka ett mail till [email protected] eller kontakta oss på 023-203 10 så berättar vi mer!