Lördag
13 Jan 2 matcher
Torsdag
18 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
31 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 2 matcher
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Ny krögare och nytt upplägg för mat- och dryckupplevelser på IBF Faluns matcher

14 september 2023 19:30

Under våren provades ett koncept med en pop-uprestaurang i Loungen där Anders på Tondo serverade burritos och tacobuffé, som blev mycket uppskattat av besökarna. Nu gör Tondo och IBF Falun en gemensam satsning för att skapa en bättre mat- och dryckupplevelse i samband med SSL.matcherna!


På lördag begår IBF Faluns herrar SSL-premiär (köp biljett här!) när nykomlingarna Nykvarn kommer på besök. Premiär blir det också för Tondo och Anders Söderlund som ny krögare på Terrassen, samtidigt som verksamheten i Loungen blir permanent.

"Ambitionen är fullt på Terrassen och att alla alltid vet att Loungen är öppen när det är match. I Loungen hoppas vi att det ständigt ska kunna hållas öppet även på dammatcherna. Med det upplägget vi har nu är vi inte lika beroende av många besökare och tror att vi ska kunna få det att snurra på bäde SSL Herr och Dam", säger Anders.

"Vi kommer att möta våra gäster önskemål, det känner jag mig trygg i! Vi mixar upp klassiska paradrätter, som kyckling och fläskfilé som många gillar och sedan kommer vi ta ut svängarna med tillbehören. Det blir buffé vilket uppskattas av många, ingenska gå härifrån hungrig och jag rekommenderar alla att komma och testa vår VBO (Västerbottenostaioli), den brukar alltid gå hem!"

Besökare på Terrassen kommer att erbjudas en delikat buffé med många olika alternativ och möjligheter till variation. Fulla rättigheter finns, liksom såklart alkoholfria alternativ. Även priset är nytt för i år, 495 kr mot fjolårets 695 kr där matchbiljett ingår tillsammans med en fantastisk middag. En annan nyhet är också att Terrassen, som tidigare varit reserverad endast för partners, från och med i år kommer att kunna köpas av alla som tecknar upp sig som VIP-medlem.

”VIP-medlemskapet är ett sätt att skapa möjlighet för fler att ta del av en annan sorts upplevelse i samband med våra elitmatcher”, säger IBF Faluns klubbchef Daniel Lindkvist.

”För 199 kr/säsong så har man dels möjlighet att boka Terrassen till samtliga herrmatcher och förhoppningsvis även ett antal dammatcher. Du får dessutom 10% rabatt på dina köp hos vår partner Klubbhuset, vilket inte är dumt i dessa tider av seriepremiär när en ny, snygg matchtröja kanske ska inhandlas”, fortsätter Daniel och poängterar att medlemskapet också fyller en annan viktig funktion.

”I dessa tider av ekonomiska utmaningar är varje sålt medlemskap till stor hjälp, små bäckar små och så vidare”.

I Loungen kommer också verksamhet att bedrivas mer permanent än förra säsongens test. I samband med företags matchvärdskap kommer det fortsatt erbjudas tacobuffé, i andra matcher kan det bli enklare förtäring. Baren kommer att vara öppen och även för Loungen krävs VIP-medlemskap för inträde.

”Bra vällagad mat med tillhörande dryck, god stämning och förhoppningsvis en bra match – men det sistnämnda är inte upp till mig”, skrattar Anders.

Två som däremot kan påverka det sistnämnda, det är Moa Gustafsson och Linus Holmgren och vi lät bägge två komma och provsmaka delar av Anders meny inför lördagen.

”Så himla gott, jag tycker verkligen det är jättebra.”, säger Moa halvvägs in i en portion caesarsallad, kycklingfilé och vitlöksdip.

”Sådan här mat tycker ju alla om, jag hade blivit jättenöjd som gäst om jag fick det här!”

Västenbottenbördige Linus Holmgren hittar snabbt sin favorit på tallriken – Anders VBO.

”Just nu känns som det att jag sitter i Burträsk, nära Västerbottenostfabriken och att den här aiolin tar mig till himlen”, säger en kanske något oväntat poetisk Linus.

Hur går man då tillväga om man själv vill uppleva dessa smaksensationer i kombination med SSL-match? Du köper ditt VIP-medlemskap här och därefter finns Terrassen bokningsbar för varje match i grundserien. Varmt välkommen till ett nytt sätt att uppleva världens bästa innebandyliga!

LÖRDAGENS MENY: Buffé bestående av:

Vitlöksmarinerad fläskfilé

Grillad kycklingfilé

Rostbiff

Ceasarsallad

Potatissallad

Bearnasisesås

Västerbottensostaioli

Vitlökssås

Bröd & smör

Citron cheesecake, kaffe & te