Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 1 match

Information gällande SummerCamp och KidsCamp

5 maj 2020 12:40
Nyhet

Under de förutsättningar som nu är och under överskådlig tid ser vi från IBF Faluns sida ingen möjlighet att på ett ansvarsfullt och säkert sätt genomföra SummerCamp och KidsCamp som planerat under sommaren. Detta är självklart tråkigt för alla deltagare och det är för oss som förening ett oerhört hårt slag ekonomiskt men ett beslut som vi inte ser någon annan möjlighet än att fatta.


KidsCamp ställs helt in, vi hoppas att ni återkommer nästa sommar.

För återbetalning av inbetald deltagaravgift kontaktar oss via mail till [email protected] och uppger bank, kontonummer samt namn för återbetalning.

För er som anmält er till SummerCamp arbetar vi just nu på en lösning där vi istället erbjuder möjlighet att delta i en camp på höstlovet vecka 44 2020 samt sportlovet vecka 9 2021. Dessa veckor kommer att genomföras enligt samma uppskattade koncept som man känner igen från tidigare SummerCamp. Vi hoppas att så många som möjligt av er anmälda deltagare har möjlighet att delta vid någon av dessa tillfällen istället, vi kommer att kommunicera ut mer information inom kort.

För den som så önskar är den befintliga anmälan till SummerCamp giltig för höst- eller sportlov (max 200 elever /vecka) om man så vill. Önskar ni flytta er anmälan meddelar ni vilken vecka som önskas per mail till [email protected].

Den som önskar återbetalning av inbetald deltagaravgift kontaktar oss via mail till kansli@ibffalun.com och uppger bank, kontonummer samt namn för återbetalning.

Vi beklagar förstås att vi behöver ställa in men hoppas få träffa så många som möjligt av er redan i höst och sedan igen 2021.