Lördag
21 Dec 1 match
Fredag
03 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Lördag
11 Jan 1 match
Lördag
18 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Tisdag
11 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Simon Berg klar för tre nya år med IBF Falun

12 april 2020 16:00
Nyhet

Mitt i Coronakrisen och med det ekonomiskt utmanande läge den senaste tidens händelser kommer att försätta oss i måste vi samtidigt kunna lyfta blicken och se fram emot en kommande säsong där det lag som just slagit alla tiders poängrekord i SSL ska bli ännu bättre.


I vårt lagbygge är Simon Berg en viktig del och vi därför är vi både glada och tacksamma för att Abila Öppenvård klivit in med en tydlig satsning som innebär att vi kunnat förlänga Simons kontrakt med tre år. Abila Öppenvård har verkligen varit en möjliggörare i det här läget och vi är mycket stolta och tacksamma över att de väljer att vara en del av den rosa familjen under de kommande åren.

Nils Ullberg, Abila Öppenvård om samarbetet:
-Abila är stolta över att inleda ett fördjupat sammarbete med IBF Falun och Simon Berg. Simon har visat stort mod då han varit öppen i media kring sin psykiska ohälsa och han är en förebild, både som elitsatsande innebandy spelare och som människa. Abila öppenvård jobbar inom detta område så därför är det helt naturligt för Abila Öppenvård att stötta Simon Berg i sin framtida elitsatsning både som person och innebandyspelare, avslutar Nils.

Rickard Hedlund, sportchef IBF Falun om förlängingen av Simon Berg:
-Förlängningen av Simon Berg är ett viktigt led i IBF Faluns framtidsbygge. Simon har som många andra unga talanger förädlats och blommat ut till fullfjädrad landslagsman i IBF Falun. Diskussionerna med Simon kring framtiden och den hungern och kärlek till falufansen han förmedlat är oerhört inspirerande för mig som sportchef. Jag är övertygad om att Simon Berg med sin inställning och potential kommer skjuta guldet till Falun mer än en gång kommande tre år. Slutligen vill jag tacka Abila öppenvård och Nils Ullberg som skapat förutsättningar till framgång för såväl IBF Falun som Simon Berg, avslutar Rickard.

Simon Berg om beslutet att stanna i IBF Falun i ytterligare tre säsonger:
-Det känns riktigt bra att få skriva ett längre kontrakt med IBF Falun som skapar en bra trygghet för mig att kunna utvecklas vidare som innebandyspelare. Mitt mål är att ta nästa kliv och på riktigt etablera mig som en fullfjädrad SSL-spelare som även ger mig möjligheten att utmana om en plats i landslaget, avslutar Simon.