Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Simon Berg klar för tre nya år med IBF Falun

12 april 2020 16:00
Nyhet

Mitt i Coronakrisen och med det ekonomiskt utmanande läge den senaste tidens händelser kommer att försätta oss i måste vi samtidigt kunna lyfta blicken och se fram emot en kommande säsong där det lag som just slagit alla tiders poängrekord i SSL ska bli ännu bättre.


I vårt lagbygge är Simon Berg en viktig del och vi därför är vi både glada och tacksamma för att Abila Öppenvård klivit in med en tydlig satsning som innebär att vi kunnat förlänga Simons kontrakt med tre år. Abila Öppenvård har verkligen varit en möjliggörare i det här läget och vi är mycket stolta och tacksamma över att de väljer att vara en del av den rosa familjen under de kommande åren.

Nils Ullberg, Abila Öppenvård om samarbetet:
-Abila är stolta över att inleda ett fördjupat sammarbete med IBF Falun och Simon Berg. Simon har visat stort mod då han varit öppen i media kring sin psykiska ohälsa och han är en förebild, både som elitsatsande innebandy spelare och som människa. Abila öppenvård jobbar inom detta område så därför är det helt naturligt för Abila Öppenvård att stötta Simon Berg i sin framtida elitsatsning både som person och innebandyspelare, avslutar Nils.

Rickard Hedlund, sportchef IBF Falun om förlängingen av Simon Berg:
-Förlängningen av Simon Berg är ett viktigt led i IBF Faluns framtidsbygge. Simon har som många andra unga talanger förädlats och blommat ut till fullfjädrad landslagsman i IBF Falun. Diskussionerna med Simon kring framtiden och den hungern och kärlek till falufansen han förmedlat är oerhört inspirerande för mig som sportchef. Jag är övertygad om att Simon Berg med sin inställning och potential kommer skjuta guldet till Falun mer än en gång kommande tre år. Slutligen vill jag tacka Abila öppenvård och Nils Ullberg som skapat förutsättningar till framgång för såväl IBF Falun som Simon Berg, avslutar Rickard.

Simon Berg om beslutet att stanna i IBF Falun i ytterligare tre säsonger:
-Det känns riktigt bra att få skriva ett längre kontrakt med IBF Falun som skapar en bra trygghet för mig att kunna utvecklas vidare som innebandyspelare. Mitt mål är att ta nästa kliv och på riktigt etablera mig som en fullfjädrad SSL-spelare som även ger mig möjligheten att utmana om en plats i landslaget, avslutar Simon.