Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Bli ägare till en unik, matchanvänd tröja och stötta kampen mot cancer!

17 februari 2023 12:08

Den 25 februari spelas den andra av våra tre rosa matcher för säsongen, den tredje och avslutande äger rum när damerna spelar sin första kvartsfinal på hemmaplan. Efter att matcherna spelas kommer de unika rosa matchen-tröjorna att signeras och redan nu kan du lägga ett bud på din favoritspelares tröja!


Auktionerna hittar du i vår nya klubbapp och samtliga intäkter kommer att gå oavkortat till vår insamlig till stöd för Bröstcancerförbundet. Ifjol samlade de rosa matcherna in cirka 64 000 kr, i år är vår vår förhoppning att nå över 100 000 kr! Appen hittar du där appar finns, du behöver bara söka på IBF Falun.

Rosa Matchen är initierad av Patrick Ekwall, Bröstcancerförbundets ambassadör. Kampen mot bröstcancer pågår, varje dag, året om och rosa matchen är ett sätt för idrottsföreningar att kunna bidra. Just denna match kommer både dam- och herrlag att spela i speciella matchtröjor, med rosa matchen-logga på bröstet och namnet "Ekwall" på ryggen, till minne av Patricks fru Hannah Ekwall som gick bort i bröstcancer i februari 2021, endast 39 år gammal. Tröjorna används bara denna enda match, därefter kommer de att auktioneras ut och hela överskottet går till bröstcancerforskning och stöd till alla som drabbas. Givetvis kommer alla tröjorna att vara signerade av spelaren som spelat i tröjan.