Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Nominerade till Årets varumärke 2019

2 december 2019 10:04
Nyhet

På måndagsmorgonen nåddes vi av den glada nyheten att IBF Falun har blivit nominerade till Stjärnan i kategorin årets varumärke 2019 vilket vi är otroligt glada och stolta över. Stjärngalan går av stapeln den 30 januari på Galaxen i Borlänge och vi ser redan nu fram mot en trevlig kväll tillsammans med övriga nominerade och Dalarnas Business.


Kategori Årets Varumärke
Årets Varumärke i Dalarna ska under året ha arbetat målmedvetet, strategiskt och framgångsrikt med sitt varumärke. Varumärket och varumärkesarbetet ska vara dokumenterat och förankrat i företaget.

Nominering IBF Falun:
Helt oberoende av de sportsliga framgångarna arbetar föreningen konsekvent och tydligt med att bygga sitt varumärke. Varumärket sticker ut inte bara inom den egna sporten utan i hela idrottsvärlden. Ett gäng rosa förebilder tar plats långt utanför den vanliga spelplanen.

Daniel Lindkvist, ordförande IBF Falun:
-Vi är både stolta och glada över nomineringen till Årets varumärke. Att bygga ett starkt varumärke och en tydlig identitet är något som sker över lång tid och mycket ska tillskrivas min företrädare som ordförande Henrik Olsson som jag vet arbetat hårt och engagerat med just den frågan tillsammans med klubbledningen.Men äran ska framförallt tillskrivas vårt kansli, alla fantastiska funktionärer och spelarna i dam- och herrlagen som är ambassadörerna som bär vårt varumärke och våra värderingar varje dag och gör det på ett sätt som vi som förening är otroligt stolta över, oaktat om vi vinner eller blir fyra i den här tävlingen.

-Med det sagt så är vi IBF Falun. Att vinna finns i vårt DNA, både på och utanför planen och vi kommer självklart att vilja åka hem med utmärkelsen Stjärnan för Årets varumärke med oss, avslutar Daniel.

Om Stjärngalan: I Dalarna finns många hängivna kvinnor och män som arbetar målmedvetet för att utveckla sina företag. Genom att arrangera Stjärngalan, där Stjärnan delas ut till företagare och företag som på ett eller annat sätt har utmärkt sig, vill Dalarna Business inspirera och lyfta fram goda exempel. Stjärnan delas ut i åtta kategorier på Stjärngalan, denna gång den 30 januari 2020 på Galaxen i Borlänge.

Läs mer om Dalarna Business och Stjärngalan: