Söndag
08 Aug 1 match
Torsdag
12 Aug 1 match
Onsdag
18 Aug 1 match
Torsdag
26 Aug 1 match
Fredag
27 Aug 1 match
Lördag
28 Aug 1 match
Fredag
10 Sep 1 match
Måndag
13 Sep 1 match
Tisdag
14 Sep 1 match
Lördag
18 Sep 2 matcher
Onsdag
22 Sep 1 match
Lördag
25 Sep 2 matcher
Onsdag
29 Sep 1 match
Fredag
01 Okt 1 match
Lördag
02 Okt 1 match
Måndag
04 Okt 1 match
Lördag
09 Okt 1 match
Söndag
10 Okt 1 match
Lördag
23 Okt 2 matcher
Lördag
30 Okt 1 match
Söndag
31 Okt 1 match
Söndag
07 Nov 2 matcher
Lördag
13 Nov 2 matcher

Tillsammans igen!

14 september 2021 05:59

Kära publik, vi har saknat er. Snart ses vi igen.


Vem hade ens för något år sedan kunnat tro eller förutse att elitidrotten skulle utövas utan publik på läktarna? Otänkbart för många av oss. Bakom oss har vi plötsligt drygt ett och ett halvt år när det varit verklighet, till och med vardag. IBF Faluns damer har inte bara tagit sig till SSL, man har spelat hela sin comebacksäsong utan att i stort sett någon fått se. Herrarna har vunnit inte bara ett utan två SM-guld, ett utan att ens spela en enda slutspelsmatch och ett i en tom arena i Gävle. Och från att inte ens kunna tänka sig en match utan publik har man plötsligt svårt att föreställa sig ett fullsatt Guide Arena. Men snart…snart får vi vara tillsammans igen.

För att vi ska få fortsätta vara det så krävs det dock fortsatt saker av oss, alla och envar. Pandemin är på intet sätt över, även om vi alla hoppas att vi verkligen har allt det värsta bakom oss. När vi öppnar upp våra läktare för den rosa familjen igen så hoppas vi att var och en av er vill vara med och ta just ditt ansvar för att fullsatta läktare när IBF Falun spelar match återigen kan bli ”normalt”. Från och med den 29/9 gäller inga restriktioner men vi vill fortsätta uppmana er alla att;

  • STANNA HEMMA VID SYMPTOM
  • TVÄTTA/SPRITA HÄNDERNA NOGA
  • HÅLL I MESTA MÖJLIGA MÅN AVSTÅND

Du som vill gå och se IBF Falun spela men känner osäkerhet eller obehag kring att sitta nära andra som inte är i ditt sällskap, kontakta oss på kansliet vid ditt biljettköp så försöker vi efter bästa förmåga att hjälpa dig med att ordna säkerhetsavstånd till andra runt din plats.

Nu finns lösbiljetter till matcherna i SSL Herr och Dam att köpa på vår hemsida. Ni som köpt säsongskort kommer enligt våra senaste uppgifter från leverantören Tickster att få dessa hemskickade under veckan innan premiären. Det är svårt att med ord beskriva med vilken glädje vi hälsar er, kära publik, varmt välkomna tillbaka till Guide Arena och vi vill från IBF Faluns sida rikta ett stort och varmt tack till alla er som på olika sätt ställt upp för och stöttat föreningen under dessa tuffa tider. Äntligen är vi tillsammans igen, och tillsammans är vi IBF Falun.

**Gabriella Hagman, styrelseordförande

Daniel Lindkvist, klubbchef**