Lördag
13 Nov 2 matcher
Onsdag
17 Nov 1 match
Onsdag
24 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 1 match
Lördag
18 Dec 1 match
Onsdag
22 Dec 1 match
Måndag
27 Dec 1 match
Onsdag
29 Dec 1 match
Söndag
02 Jan 1 match
Lördag
08 Jan 1 match
Fredag
14 Jan 1 match
Söndag
16 Jan 1 match
Onsdag
19 Jan 1 match
Söndag
23 Jan 2 matcher
Onsdag
26 Jan 1 match
Lördag
29 Jan 1 match
Söndag
30 Jan 1 match
Lördag
05 Feb 1 match
Onsdag
09 Feb 1 match
Lördag
12 Feb 2 matcher
Onsdag
16 Feb 1 match
Fredag
18 Feb 1 match
Lördag
19 Feb 1 match
Söndag
20 Feb 1 match
Fredag
25 Feb 1 match

Malte Lundmark inför Mullsjö - IBF Falun

17 november 2021 11:53

Efter en smått chockartad förlust i lördags hemma i Guide Arena mot nykomlingarna Hagunda hoppas IBF Faluns herrar hitta tillbaka till vinnarspåret i kvällens match mot serieledande Mullsjö.


Efter en tung förlust hemma mot Hagunda går IBF Falun in i en ny vecka där serieledande Mullsjö står som motstånd. På onsdag klockan 19:00 spelas matchen borta i Nyhemshallen och Mullsjö ska passa sig, IBF Falun är ute efter revansch menar Malte Lundmark: ”Vi är brutalt revanschsugna efter helgens match”

Tuff och oväntad förlust senast mot Hagunda. Vad gick fel tycker du?

Det är en ganska dålig insats rakt igenom från vår sida tycker jag. Vi kommer inte upp i nivå, vi skapar en hel del chanser men får inte in bollen. Det blev lite hackigt i vårt spel och vi måste höja oss till nästa match helt enkelt.

Ny match på onsdag redan. Skönt med chansen till revansch så snabbt?

Det är verkligen skönt med en ny match redan nu. När man gjort en dålig match så vill man direkt in på planen för att få revansch, så det ska bli kul att möta Mullsjö på onsdag. Mullsjö toppar tabellen just nu men det är väldigt tajt i toppen.

Hur viktigt är det att ha förstaplatsen tycker du?

Det är egentligen inte jätteviktigt, men absolut något vi siktar på. Vi vill vinna alla matcher i IBF Falun och vara i toppen när seriespelet avslutas. Så det är ingen katastrof att vi inte leder just nu, det är viktigare mot slutet mot säsongen.

Hur tror du att matchbilden blir mot Mullsjö?

Jag tror att det blir en fartfylld match. Mullsjö är tuffa på bortaplan och har ett bra publiktryck på sina matcher, det brukar höja tempot. Det kan bli en jämn match, jag tror inte att det är något lag som kommer dominera bollinnehavet utan båda lagen kommer vilja styra spelet.

Ni har vunnit åtta av de tio senaste matcherna mot Mullsjö och verkar trivas mot dem. Vad talar för att ni tar en ny seger på onsdag?

Vi är brutalt revanschsugna efter helgens match. Mot Mullsjö måste vi vara med från start och göra jobbet. Jag tror att det kommer handla om smådetaljer som skiljer lagen åt och det är viktigt att hålla fokus och sätta dit bollen när vi får våra chanser.

Samtliga matcher från SSL Matchens sänds på SportExpressen Play samt DT.se