Lördag
21 Dec 1 match
Fredag
03 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Lördag
11 Jan 1 match
Lördag
18 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Tisdag
11 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Falun-Pixbo ställs in i morgon

13 mars 2020 19:23
Nyhet

På grund av omständigheterna kring coronaviruset har IBF Falun och Pixbo Wallenstam IBK gemensamt kommit överens om att ställa in morgondagens match.


Daniel Lindkvist, ordförande IBF Falun:

-Jag har under dagen haft kontinuerlig kontakt med Pixbo och de uttryckte tidigt en önskan om att inte resa till matchen på grund av smittorisken. För oss som hemmalag har det hela tiden varit en självklarhet att vara lyhörda för deras önskemål, vi har stor respekt för den risk för smittospridning som en relativt lång resa innebär. Vi ser också det sunda i att vi gemensamt bidrar till minskat resande mellan olika delar av landet med allt vad det innebär i spridningsrisk. Vi har därför, när frågan överlämnades till lagen att avgöra, sett det som en självklarhet att i samråd med Pixbo helt ställa in lördagens match.

-Vi har under de senaste dagarna fått en otrolig respons och stöttning från den rosa familjen, över hela landet. Många har köpt den så kallade Rosa Familjebiljetten och vi är djupt tacksamma över ert stöd. Vi kommer att behöva alla ekonomiska tillskott vi kan få i en tid som är både svår och osäker och vi hoppas att många vill fortsätta stötta oss genom köp av Rosa Familjebiljetter, avslutar Daniel.

BOKA DIN ROSA FAMILJEBILJETT!

OBS! Köp av den rosa familjebiljetten ger inte något inträde i samband med någon match. Köpet är endast för att visa support och stötta IBF Falun.