Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

IBF Falun anställer kommunikationsansvarig

2 september 2019 14:00

Som en naturlig del i att stärka varumärket och det kommunikativa arbetet i har IBF Falun anställt Claes Hammarsten Tirus som ny kommunikationsansvarig. Claes har under de senaste 12 åren jobbat med kommunikation och marknadsföring på Leksands IF och börjar sin tjänst på IBF Falun 2 september.


Styrelseordförande Daniel Lindkvist om rekryteringen:

-Som idrottsintresserad i Dalarna har man knappast kunnat undgå att notera det arbete Claes gjort med Leksands IF under de senaste åren. Han besitter en för oss ytterst relevant erfarenhet och kompetens som kommer att vara bidragande till att fortsätta bygga varumärket IBF Falun allt starkare.  IBF Faluns ambition är att vara världsledande, både på och utanför banan. Från styrelsens håll har vi stakat ut en tydlig strategi och målbild för var vi vill vara och rekryteringen av Claes är en naturlig del i att förverkliga den.

Claes Hammarsten Tirus:

-Det känns oerhört kul att ansluta till den rosa familjen och hjälpa IBF Falun utvecklas mot nya mål och visioner. Jag har följt klubben de senaste åren och jag är imponerad över den resa man har gjort för att nå den yttersta toppen av innebandyvärlden och det är min fulla övertygelse om att den resan bara har börjat. IBF Falun har idag en ledande position i innebandyn och tillsammans skall vi se till att stärka den positionen och samtidigt skapa förutsättningar för nya sportsliga framgångar för vårt herr och damlag.