Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Slutspelsfest för hela familjen i Guide Arena på måndag!

24 mars 2023 22:42

Minicourt, tacobuffé och slutspelsdramatik - allt detta för ett otroligt bra pris. Var med oss på läktaren när damerna tar sig an Täby i kvartsfinal 3 på hemmaplan på måndag!


Imorgon lördag möter IBF Faluns damer Täby på bortaplan i kvartsfinalseriens andra match. Match 1 bjöd på stor dramatik i Guide Arena inför säsongens högsta publiksiffra för damerna och avgjordes först efter straffar. Oberoende av morgondagens resultat är det upplagt för ett nytt drama på m¨åndag och vi hoppas att just du vill göra oss sällskap!

I Loungen slår Anders Söderlund upp dörrarna till vår mexikanska pop up-restaurang och där är det premiär för en svensk klassiker - tacobuffé! Vår succé Minicourten där barn upp till 11 år kan utmana spelare från IBF Faluns verksamheter och varandra på innebandy är öppen. Den rosa farbrorn Mats Ingels är på plats och på planen, där tyder allt på att det kommer vara en ny nagelbitare där tjejerna behöver hemmapublikens stöd i ryggen för att lyfta mot semifinal.

Du kan köpa matchbiljett inklusive tacobuffé för otroliga 139 kr för vuxen eller 79 kr för barn och ungdom upp till 16 år. För dig som bara vill gå och se slutspelsinnebandy av högsta klass, du kan ha turen att hinna lägga beslag på en av de fribiljetter som vår partner Bergkvist Siljan bjuder på (tacobuffé kan såklart köpas separat på plats). Kika in i biljettshopen och titta om du hinner på en fribiljett, annars är priset på ordinarie platser inte värre än 70 kr för vuxen.

Tillsammans håller vi tummarna för seger på bortaplan imorgon och därmed chans att avancera till semifinal på måndag, med hjälp av just dig på läktaren. Matchen startar 18:30 och du hittar biljetter här!