Lördag
17 Dec 2 matcher
Tisdag
20 Dec 1 match
Onsdag
21 Dec 1 match
Tisdag
27 Dec 1 match
Fredag
30 Dec 1 match
Fredag
13 Jan 1 match
Lördag
14 Jan 1 match
Söndag
15 Jan 1 match
Tisdag
17 Jan 1 match
Lördag
21 Jan 1 match
Söndag
22 Jan 1 match
Tisdag
24 Jan 1 match
Lördag
28 Jan 2 matcher
Lördag
11 Feb 2 matcher
Onsdag
15 Feb 1 match
Lördag
18 Feb 2 matcher
Torsdag
23 Feb 1 match
Lördag
25 Feb 1 match
Söndag
26 Feb 1 match
Torsdag
02 Mar 1 match
Fredag
03 Mar 1 match
Lördag
04 Mar 1 match
Söndag
05 Mar 1 match
Lördag
11 Mar 2 matcher

IBF Falun söker content creator!

16 januari 2023 16:02

IBF Falun vill vara bäst. Det gäller oavsett vad vi gör, på planen eller utanför. Nu söker vi dig som vill vara med och ta oss till nästa nivå och göra oss till vinnare även på den digitala spelplanen!


Med 23 SM-medaljer, varav 7 guld, och dessutom 5 Europacuptitlar är IBF Falun Sveriges bästa innebandyförening genom tiderna. Vi är stolta men inte nöjda. Vår ambition för framtiden är tydlig. Vi ska fortsätta leda utvecklingen inom innebandyn, både på och utanför planen. Vi satsar hårt på våra dam- och herrlag. Under 2020 startade vi en verksamhet inom parasporten, där spelare med intellektuella funktionsnedsättningar får en möjlighet att spela innebandy i IBF Faluns regi. Dessutom anordnar vi varje år Summer Camp, ett innebandyläger där omkring 600 barn och ungdomar från hela Sverige tränar under en vecka tillsammans, med instruktörer från elitverksamheten.

Vårt mål kring sporten är tydlig: Vi vill erbjuda Sveriges innebandypublik den i särklass häftigaste publikupplevelsen live i Guide Arena. Vi vill vinna publikligan i SSL. Sist, men inte minst, vill vi förstås vinna både dam- och herrserien.

IBF Falun har under många år varit en mycket framgångsrik förening. Vi ser framgångarna som en plattform från vilken vi tar sats mot nästa nivå. Det vill vi göra inte minst genom att vara bäst inte bara på planen utan även på den digitala spelplanen och här kommer du in i bilden! Vi söker två content creators, en till Herr och en till Dam. Som content creator hos oss har du stor frihet att prova dina egna kreativa idéer. Målet är att skapa intressant innehåll för och engagemang från våra följare och att de ska känna en närhet till våra elitlag. Allt ifrån vanliga intervjuer efter match, filmsekvenser från bussresor till bortamatcher, firande i omklädningsrum efter segrar och förhoppningsvis bakom kulisserna i samband med SM-final – endast fantasin sätter gränser. För att lyckas i rollen tror vi att du har ett kreativt hjärta med kunskaper inom först och främst film & filmredigering. Du är driven, utåtriktad och tycker om att bygga relationer med kunder. Du behöver inte vara en fullfjädrad expert med kunskap inom alla områden vi arbetar med idag, men du bör ha erfarenhet inom delar av nedan uppgifter.

Vem är du?

 • Du har ett starkt idrottsintresse
 • Du är en kreativ person som har passion för att filma, redigera och efterarbeta.
 • Du drivs av utveckling och letar ständigt efter nya idéer och lösningar.
 • Du är utåtriktad och social, och har lätt att få folk att känna sig bekväma framför kameran.
 • Du är en god improvisatör
 • Du har ett intresse för ny teknik, och älskar att lära dig nya saker.

Vad kan du?

 • Filma rörligt innehåll.
 • Kunskap i Premiere Pro och övriga Adobe Creative Suiten är stark meriterande (framförallt After Effects och Adobe Audition).
 • Har ett öga för bildkomposition och ljussättning.
 • Van vid att formatanpassa innehåll till olika sociala medier.
 • Livesändning av video är meriterande

**Anställningsform: ** Tjänsten är lämplig som bisyssla för dig som arbetar eller studerar och bedrivs på "semiideell" basis. Vi vill förstås att du kan vara med runt laget så mycket som möjligt i samband med träningar och matcher, men du styr mycket tid själv. Vi tror att du behöver ha ett intresse som innebär att du tycker att det är roligt att vara en del kring laget och att lägga ned tiden som krävs för att göra det bra. Ersättning enligt idrottsarvode.

Ansökan Skicka ett mail eller en video och berätta om dig själv och varför just du vore lämplig för rollen till [email protected] Vi intervjuar löpande och tillsätter tjänsten när vi tycker oss hittat rätt person, så ansök redan idag!