Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Jonas Adrianssons tröja hissas i Guide Arena

17 december 2019 15:09
Nyhet

Efter fjolårets SM-final meddelade Jonas Adriansson att han avslutar sin karriär i IBF Falun. På meritlistan finns bl.a. fyra SM-guld, ett VM-guld och fyra Champions Cup-titlar, och på sina 428 SSL-matcher i Falutröjan noterades Adriansson för imponerande 284 poäng.


Jonas är fostrad i de egna leden och är utan tvekan den mest framgångsrika innebandyspelaren Falun producerat. Mot bakgrund av en enastående karriär och dito insatser i föreningens namn har styrelsen beslutat att hissa tröja nummer 8 i taket och uppmärksamma Jonas för sina insatser i IBF Falun.

Ceremonin då Adrianssons tröja hissas kommer att ske lördag den 22 februari i samband med IBF Faluns hemmamatch mot FC Helsingborg.

Daniel Lindkvist, ordförande:
-Att Jonas Adrianssons nummer 8 hör hemma i taket på Guide Arena känns som en självklarhet. För mig som under den absoluta merparten av Jonas karriär ”bara” haft förmånen att följa IBF Falun från läktarplats så har han alltid stuckit ut som en kombination av otrolig skicklighet, slit och en vilja att i varje situation göra sitt bästa för att laget ska lyckas.

Att en spelare som Jonas, sprungen ur de egna leden, får ha en karriär i sin egen förening som få kan matcha, med fyra SM-guld, Champions Cup-titlar och ovanpå det ett VM-guld med Sverige, det är nästan en saga för bra för att vara sann. Det kan dröja innan vi ser en Faluprodukt nå samma framgång, vi kan inte annat än lyfta på hatten och tacka för de fantastiska åren och en strålande karriär..

Jonas Adriansson:
-Jag blev otroligt glad och hedrad när styrelsen ringde. Att se tröjan hissas i taket kommer bli ett häftigt ögonblick, och jag blir nästan nervös av tanken på att uppleva det tillsammans med familj, vänner och den fantastiska publiken. Jag kommer få kämpa för att hålla tårarna tillbaka, men det ska nog gå bra. Sen hoppas jag på massor med folk på läktarna som hejar fram Falun till seger i matchen mot Helsingborg.