Lördag
21 Dec 1 match
Fredag
03 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Lördag
11 Jan 1 match
Lördag
18 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Tisdag
11 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Rehn och Fahlström förlänger med IBF Falun

14 maj 2020 11:15
Laget 20/21

Lagbygget inför 20/21 är i sin slutfas och idag tillkännager sportchef Rickard Hedlund att Johan Rehn och Johan Fahlström båda är klara för spel med IBF Falun den kommande säsongen.


Sportchef Rickard Hedlund om att få Rehn och Fahlströms signaturer på papperet inför den kommande säsongen:
-Johan Rehn är en levande legend i IBF Falun. Av de åtta mästerskapsfinaler IBF Falun vunnit har Johan stått samtliga. Med Johan Rehns rutin och Emil Liljas hunger känns IBF Faluns målvaktsduo som den starkaste i SSL.

-Innan den olyckliga knäskadan Johan Fahlström ådrog sig i förra årets slutspel var han startspelare i förstafemman. Efter en helt spolierad säsong får nu den 25-åriga Falusonen en hel försäsong på sig att vara bättre tränad än någonsin. Johans offensiva kraft är välkommen och en av SSLs tyngsta bössor är tillbaka, avslutar Rickard.

Johan Fahlström om den kommande säsongen:
-Det har aldrig varit några funderingar för mig vart jag vill spela och jag har jobbat hårt under säsongen som var för att komma tillbaka från min skada. Föreningen, killarna i laget och speciellt vår fysio Rickard skall ha ett enormt stort tack för att jag nu har möjligheten att få ta på mig den rosa tröjan igen och tävla om poäng och guldet tillsammans med grabbarna i laget, avslutar Johan Fahlström.

Johan Rehn om den kommande säsongen:
-Jag har egentligen aldrig haft några tankar på att sluta spela utan tagit mig tid att ta hand om mig själv och min son nu när säsongen slutade så abrupt som den gjorde. Jag känner en enorm revanschlusta efter att vi blev snuvade på slutspelet och kommer använda det som en extra boost kommande säsong, för då skall guldet hem till Falun på riktigt, avslutar Johan Rehn.

_Anslut till den rosa familjen och boka ditt säsongskort till säsongen 20/21 i Guide Arena! 1500kr kostar det att boka en plats och då ingår även damernas matcher i SSL. Klicka här bör att boka din plats! _