Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

🚨 Kvartsfinal 3: Kom och hylla Rasmus Enström!🚨

22 mars 2024 09:41

IBF Falun vs. Mullsjö AIS 🔥

📍 Plats: Lugnet, Falun 📅 Datum: Måndag 25 mars ⏰ Tid: 18:30


2009 anslöt en 20-åring från Västerås till ett IBF Falun som kämpade för att ta sig till slutspel och aldrig varit i närheten av en SM-final. En oslipad talang som haft svårt att ta en ordinarie plats i Västerås i SSL och varit utlånad till MIK i division 2. Få trodde väl där och då att det var en av innebandyhistoriens största dynastier som inleddes när Rasmus Enström skrev på för IBF Falun.

15 år, 7 SM-guld, 5 europacuptitlar och en svenska cupen-titel senare har vi facit. Rasmus Enström är en av innebandyvärldens klarast lysande stjärnor genom tiderna och var den första stora pusselbiten i det IBF Falun som varit en dominant under mer än ett decennium. Som alla vet är det här Rasmus sista slutspel i den rosa tröjan, åtminstone för den här gången och även om vi hoppas att det återstår ett antal matcher i årets slutspel så vill vi ta tillfället i akt att hylla en ikon och en legendar och det gör vi på måndag inför kvartsfinal 3.

Dagens matchvärdar Moveum och J2 Leadership & Culture rabatterar biljettpriserna så att så många som möjligt ska ha möjlighet att ge Rasmus den kärlek han så väl förtjänar för allt han gett oss och svensk innebandy så kom och ge hyllningen till #7 en värdig inramning. Köp din biljett redan idag, tillsammans tar vi steg mot semifinal och hyllar en av tidernas största.

Vi ses på Lugnet på måndag, köp din biljett här!