Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
MĂ„ndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
MĂ„ndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
MĂ„ndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

🚹 Kvartsfinal 3: Kom och hylla Rasmus Enström!🚹

22 mars 2024 09:41

IBF Falun vs. Mullsjö AIS đŸ”„

📍 Plats: Lugnet, Falun 📅 Datum: MĂ„ndag 25 mars ⏰ Tid: 18:30


2009 anslöt en 20-Äring frÄn VÀsterÄs till ett IBF Falun som kÀmpade för att ta sig till slutspel och aldrig varit i nÀrheten av en SM-final. En oslipad talang som haft svÄrt att ta en ordinarie plats i VÀsterÄs i SSL och varit utlÄnad till MIK i division 2. FÄ trodde vÀl dÀr och dÄ att det var en av innebandyhistoriens största dynastier som inleddes nÀr Rasmus Enström skrev pÄ för IBF Falun.

15 Är, 7 SM-guld, 5 europacuptitlar och en svenska cupen-titel senare har vi facit. Rasmus Enström Àr en av innebandyvÀrldens klarast lysande stjÀrnor genom tiderna och var den första stora pusselbiten i det IBF Falun som varit en dominant under mer Àn ett decennium. Som alla vet Àr det hÀr Rasmus sista slutspel i den rosa tröjan, Ätminstone för den hÀr gÄngen och Àven om vi hoppas att det ÄterstÄr ett antal matcher i Ärets slutspel sÄ vill vi ta tillfÀllet i akt att hylla en ikon och en legendar och det gör vi pÄ mÄndag inför kvartsfinal 3.

Dagens matchvÀrdar Moveum och J2 Leadership & Culture rabatterar biljettpriserna sÄ att sÄ mÄnga som möjligt ska ha möjlighet att ge Rasmus den kÀrlek han sÄ vÀl förtjÀnar för allt han gett oss och svensk innebandy sÄ kom och ge hyllningen till #7 en vÀrdig inramning. Köp din biljett redan idag, tillsammans tar vi steg mot semifinal och hyllar en av tidernas största.

Vi ses pÄ Lugnet pÄ mÄndag, köp din biljett hÀr!