Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Köp den rosa familjebiljetten!

12 mars 2020 16:00
Stötta IBF Falun

Efter vårt besked om att helgens SSL-match mot Pixbo Wallenstam spelas inför tomma läktare har vi i IBF Falun fått en fantastisk respons från er supportrar som köpt biljett till matchen. Det hade varit fullt förståeligt att de som köpt biljett till matchen känt en besvikelse över att inte kunna få komma in i arenan men tvärtom så har vi mötts av en värme, förståelse och ett starkt supporterskap från den rosa familjen.


Tillsammans står vi som samhälle inför en stor utmaning där fokus just nu ligger på att efter bästa förmåga minska risken för smittspridning. Från IBF Faluns sida tar vi vårt självklara ansvar genom att i det här läget välja att spela inför helt tomma läktare. Frågan har naturligtvis kommit från både media och supportrar kring hur detta påverkar vår ekonomi och det ärliga svaret är förstås att det är kännbart och beroende på hur händelseutvecklingen blir med slutspel, cuper och sommarskolor kan vi hamna i en ekonomiskt utsatt position. Detta har många visat stor förståelse för och frågor har kommit kring hur man på bästa sätt kan stötta IBF Falun i detta, vilket vi naturligtvis är otroligt tacksamma över.

Vi släpper därför nu IBF Faluns rosa familjebiljett där du som supporter kan stötta föreningen genom ett köp av en biljett till en match du inte kan gå på för 50 kronor. Man kan givetvis köpa så många biljetter man vill och det finns av naturliga skäl ingen begränsning i antal platser.

För dig som vill berätta om ditt biljettköp i sociala medier med hashtaggen #denrosafamiljen och med länk till biljettsidan och utmana dina vänner och bekanta. Även företag kan såklart köpa platser.

Bland de som köper biljetter och sprider budskapet under hashtaggen lottar vi ut en en kväll i höst för två där man får delta i IBF Faluns herrlags aktivitet med gokartkörning, relax och middag på Gokartarena Dalarna i Vikmanshyttan, Sveriges enda tvåvåningsbana!

BOKA DIN ROSA FAMILJEBILJETT!

OBS! Köp av den rosa familjebiljetten ger inte något inträde i samband med någon match. Köpet är endast för att visa support och stötta IBF Falun.