Lördag
13 Nov 2 matcher
Onsdag
17 Nov 1 match
Onsdag
24 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 1 match
Lördag
18 Dec 1 match
Onsdag
22 Dec 1 match
Måndag
27 Dec 1 match
Onsdag
29 Dec 1 match
Söndag
02 Jan 1 match
Lördag
08 Jan 1 match
Fredag
14 Jan 1 match
Söndag
16 Jan 1 match
Onsdag
19 Jan 1 match
Söndag
23 Jan 2 matcher
Onsdag
26 Jan 1 match
Lördag
29 Jan 1 match
Söndag
30 Jan 1 match
Lördag
05 Feb 1 match
Onsdag
09 Feb 1 match
Lördag
12 Feb 2 matcher
Onsdag
16 Feb 1 match
Fredag
18 Feb 1 match
Lördag
19 Feb 1 match
Söndag
20 Feb 1 match
Fredag
25 Feb 1 match

Information angående vaccinpass vid entré

1 december 2021 10:29

Från och med idag den 1 december krävs vaccinationsbevis för att besöka offentliga tillställningar med mer än 100 personer, alternativt att arrangören måste tillämpa publikrestriktioner på sina evenemang. Från IBF Faluns sida har vi valt att tillämpa krav på vaccinationsbevis för att inte i övrigt behöva införa restriktioner kring våra arrangemang och här följer information om hur det kommer att fungera.


Krav på vaccinationsbevis gäller endast besökare över 18 år. Personer som ännu inte fyllt 18 år men är i närheten av/kan uppfattas vara över 18 ska kunna uppvisa legitimation.

Kravet på vaccinationsbevis gäller inte för personer som av medicinska skäl inte bör vaccinera sig mot sjukdomen Covid-19, men man ska då uppvisa ett läkarintyg som styrker detta. För att anses fullvaccinerad ska man ha fått antingen:

  1. två doser av Comirnaty (Pfizer/BioNTech), Spikevax (Moderna), Vaxzevria (AstraZeneca) eller
  2. en dos av Covid-19 Vaccin (Janssen).

För att besöka en match måste man antingen:

  1. Ha laddat ned sitt vaccinationsbevis eller
  2. Ha skrivit ut sitt vaccinationsbevis.

Man ska även uppvisa legitimation för att styrka sitt vaccinationsbevis. Man kan ladda ned sitt vaccinationsbevis på www.covidbevis.se eller via Kivra.

Vaccinationsbevisen samt legitimation kommer att kontrolleras vid entré. Vi planerar just nu för ett så smidigt flöde som möjligt för att minska riskerna för eventuell kötid i samband med insläppet men vi ber er ändå att om möjligt anlända till arenan i god tid innan matchstart. Vi ber er också att ha biljett, vaccinationsbevis samt legitimation förberett och lätt tillgängligt när det är din tur.

Negativa test eller tillfrisknandebevis berättigar inte till inträde utan endast vaccinationsbevis godtas. Detta är ingenting som vi som arrangör styr över utan är en del av regelverket regeringen tagit fram och det beror på att syftet med åtgärden är att begränsa smittspridning bland framför allt ovaccinerade genom att förhindra att ovaccinerade personer samlas i större grupper.

Inga ytterligare restriktioner kommer att gälla i arenan.

Läs mer om vaccinationsbevis på www.ehalsomyndigheten.se

För andra frågor, kontakta oss gärna via e-post på [email protected]