Cupfinalen blir halsduksmatch - vad med du också!
Publicerad: 2024-01-25
När IBF Falun för första gången någonsin ska få spela om en stor titel på hemmaplan, då vill vi förstås rama in det på ett magiskt sätt. Vi gör det tillsammans med er i publiken och vi gör det genom att göra cupfinalen till en halsduksmatch. Fredag kl 09:00 släpps biljetterna och halsduk ingår!

Vi har sett det framförallt inom ishockeyn och fotbollen, nu gör vi det tillsammans på Lugnet den 28 februari. För dig som köper en biljett till Svenska Cupen-finalen ingår en specialdesignad halsduk som hämtas ut på arenan i samband med match. Om alla på plats håller upp sin halsduk vid introt och vevar med den vid hemmamål kommer vi tillsammans att kunna skapa en otrolig publikupplevelse och en inramning värdig en titelmatch!

Fredag 09:00 är det alltså dags, då öppnar biljettförsäljningen. Missa inte att boka din plats, semifinal 7 mot just Pixbo i våras såldes slut på rekordtid (70 minuter) och vem vet hur länge det finns chans att få en stol när det för första gången spelas en stor final på Lugnet. Köp din biljett och säkra en plats i publikhavet på en av vår stolta historias allra häftigaste matcher!

IBF Falun