Fredag
10 Sep 1 match
Måndag
13 Sep 1 match
Tisdag
14 Sep 1 match
Lördag
18 Sep 2 matcher
Onsdag
22 Sep 1 match
Lördag
25 Sep 2 matcher
Onsdag
29 Sep 1 match
Fredag
01 Okt 1 match
Lördag
02 Okt 1 match
Måndag
04 Okt 1 match
Lördag
09 Okt 1 match
Söndag
10 Okt 1 match
Lördag
23 Okt 2 matcher
Lördag
30 Okt 1 match
Söndag
31 Okt 1 match
Söndag
07 Nov 2 matcher
Lördag
13 Nov 2 matcher
Onsdag
17 Nov 1 match
Onsdag
24 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 1 match
Lördag
18 Dec 1 match
Söndag
19 Dec 1 match
Onsdag
22 Dec 1 match

Vill du vara med och skapa Sveriges bästa matcharrangemang?

12 oktober 2021 09:57

I Guide arena spelar IBF Falun världens bästa innebandy inför världens bästa hemmapublik. Inför 2 400 personer har herrarna gång efter gång tagit sig hela vägen till säsongens höjdpunkt, SM-finalen i Globen. Nu har vi också en spännande satsning på våra damer med ambitionen att även de ska ta sig samma väg.


Säsongen 2020/21 blev något helt annat än vad vi är vana vid. På grund av pandemin har läktarna gapat tomma och vi har alla saknat känslan av en kokande arena när IBF Falun vinner. Nu får vi äntligen välkomna vår kära publik tillbaka och ge Faluborna möjlighet att följa oss på plats igen. Dessutom vill vi som förening ta nya steg, utveckla våra arrangemang och ta ett rejält grepp om titeln ”SSLs bästa arenaupplevelse”. För det behöver vi din hjälp! Ta chansen och bli en viktig del av den rosa familjen idag, anmäl dig som en nyckelspelare i vår kommande laguppställning kring matcharrangemangen i SSL Dam och Herr till säsongen 2021/22 idag!

Till våra respektive team söker vi:

- Entrépersonal/publikvärd

Som entrépersonal och/eller publikvärd har du en av arenans absolut viktigaste uppgifter på matchdag: se till att våra besökare trivs och har en bra och trevlig upplevelse när de besöker oss! Det börjar redan vid insläppet där du som jobbar i entrén scannar biljetter och hälsar våra besökare välkomna till Guide Arena. Publikvärdens uppgifter är att vid behov kunna hjälpa publik till sina platser, besvara frågor från besökare och vid händelse av utrymning (exempelvis brandlarm) visa publik till närmaste nödutgång. Vi tror att du är en serviceinriktad person som trivs i kontakten med människor och som tycker om att bidra till att våra gäster får ett bra intryck av sitt besök i Guide Arena.

Säkerhetspersonal

Som en del i teamet kring säkerhet rör du dig runt i arenan för att se till att allting fungerar som det ska, att nödutgångar hålls fria, att eskortera domare och/eller bortalag ut från spelplanen i pauser och efter match med mera. Till din hjälp har du säkerhetsansvarig som leder och fördelat arbetet kring säkerheten i arenan. Vi tror att du är en lugn, trygg och noggrann person med god förmåga att kommunicera med människor och som kan ta stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter.

Skribent

Som skribent hos IBF Falun är du en del av vår supporterrörelse och ett större sammanhang. Du får en etablerad plattform och möjligheten att nå ut till intresserade läsare över hela landet. Oavsett om du bara är intresserad av innebandy och gillar att skriva eller om du har ambitioner och vill träna dig för att arbeta som sportjournalist och bygga ett kontaktnät så erbjuder vi dig bästa möjliga plattform för dig som vill berätta om IBF Falun i ett format som passar dig, i skrift, rörligt eller ljud.

VIP-värd

I Loungen bjuds våra säsongskortsinnehavare och sponsorer på fika i periodpauserna och vår ambition är att bygga ut arrangemanget med intervjuer och annat för att ytterligare förstärka känslan av mervärde. Här kommer du som VIP-värd in i bilden. Din uppgift är att se till att endast de som ska ha tillträde släpps in, att fika finns på plats, hjälpa till med det praktiska kring arrangemanget och framförallt bidra till den goda stämning som alltid råder (utom när IBF Falun spelar dåligt). Vi tror att du är en serviceinriktad person som trivs i kontakten med människor och som tycker om att bidra till att våra gäster får ett bra intryck av sitt besök i Guide Arena.

Är du intresserad av att veta mer eller att vara med? Skicka ett mail till [email protected] och berätta lite om vad du är intresserad av så tar vi kontakt med dig. Välkommen till den rosa familjen!