Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Vill du vara med och skapa Sveriges bästa matcharrangemang?

12 oktober 2021 09:57

I Guide arena spelar IBF Falun världens bästa innebandy inför världens bästa hemmapublik. Inför 2 400 personer har herrarna gång efter gång tagit sig hela vägen till säsongens höjdpunkt, SM-finalen i Globen. Nu har vi också en spännande satsning på våra damer med ambitionen att även de ska ta sig samma väg.


Säsongen 2020/21 blev något helt annat än vad vi är vana vid. På grund av pandemin har läktarna gapat tomma och vi har alla saknat känslan av en kokande arena när IBF Falun vinner. Nu får vi äntligen välkomna vår kära publik tillbaka och ge Faluborna möjlighet att följa oss på plats igen. Dessutom vill vi som förening ta nya steg, utveckla våra arrangemang och ta ett rejält grepp om titeln ”SSLs bästa arenaupplevelse”. För det behöver vi din hjälp! Ta chansen och bli en viktig del av den rosa familjen idag, anmäl dig som en nyckelspelare i vår kommande laguppställning kring matcharrangemangen i SSL Dam och Herr till säsongen 2021/22 idag!

Till våra respektive team söker vi:

- Entrépersonal/publikvärd

Som entrépersonal och/eller publikvärd har du en av arenans absolut viktigaste uppgifter på matchdag: se till att våra besökare trivs och har en bra och trevlig upplevelse när de besöker oss! Det börjar redan vid insläppet där du som jobbar i entrén scannar biljetter och hälsar våra besökare välkomna till Guide Arena. Publikvärdens uppgifter är att vid behov kunna hjälpa publik till sina platser, besvara frågor från besökare och vid händelse av utrymning (exempelvis brandlarm) visa publik till närmaste nödutgång. Vi tror att du är en serviceinriktad person som trivs i kontakten med människor och som tycker om att bidra till att våra gäster får ett bra intryck av sitt besök i Guide Arena.

Säkerhetspersonal

Som en del i teamet kring säkerhet rör du dig runt i arenan för att se till att allting fungerar som det ska, att nödutgångar hålls fria, att eskortera domare och/eller bortalag ut från spelplanen i pauser och efter match med mera. Till din hjälp har du säkerhetsansvarig som leder och fördelat arbetet kring säkerheten i arenan. Vi tror att du är en lugn, trygg och noggrann person med god förmåga att kommunicera med människor och som kan ta stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter.

Skribent

Som skribent hos IBF Falun är du en del av vår supporterrörelse och ett större sammanhang. Du får en etablerad plattform och möjligheten att nå ut till intresserade läsare över hela landet. Oavsett om du bara är intresserad av innebandy och gillar att skriva eller om du har ambitioner och vill träna dig för att arbeta som sportjournalist och bygga ett kontaktnät så erbjuder vi dig bästa möjliga plattform för dig som vill berätta om IBF Falun i ett format som passar dig, i skrift, rörligt eller ljud.

VIP-värd

I Loungen bjuds våra säsongskortsinnehavare och sponsorer på fika i periodpauserna och vår ambition är att bygga ut arrangemanget med intervjuer och annat för att ytterligare förstärka känslan av mervärde. Här kommer du som VIP-värd in i bilden. Din uppgift är att se till att endast de som ska ha tillträde släpps in, att fika finns på plats, hjälpa till med det praktiska kring arrangemanget och framförallt bidra till den goda stämning som alltid råder (utom när IBF Falun spelar dåligt). Vi tror att du är en serviceinriktad person som trivs i kontakten med människor och som tycker om att bidra till att våra gäster får ett bra intryck av sitt besök i Guide Arena.

Är du intresserad av att veta mer eller att vara med? Skicka ett mail till [email protected] och berätta lite om vad du är intresserad av så tar vi kontakt med dig. Välkommen till den rosa familjen!