Tisdag
22 Mar 1 match
Torsdag
24 Mar 1 match
Fredag
25 Mar 1 match
Lördag
26 Mar 1 match
Söndag
27 Mar 1 match
Måndag
28 Mar 1 match
Torsdag
31 Mar 1 match
Lördag
02 Apr 1 match
Måndag
04 Apr 1 match
Onsdag
06 Apr 1 match
Fredag
08 Apr 1 match
Måndag
11 Apr 1 match
Onsdag
13 Apr 1 match
Lördag
23 Apr 1 match
Hemma
Falun
FAL
Borta
Mullsjö
MUL

Tuffast tänkbara motstånd väntar i semifinalen

6 april 2019 09:46

På tisdag inleds den rafflande semifinalserien mellan tabelltvåan IBF Falun och trean Mullsjö! – Jag förväntar en bra kamp med fina individuella prestationer, kommenterar Faluns tränare Thomas Brottman inför den första matchen som spelas hemma i Jalas Arena.


I serien slutade Falun tvåa, fem poäng före Mullsjö som man nu får ta sig an i en semifinalserie, där först till fyra segrar får åka till Globen och spela SM-final den 27 april.

  • Det ska bli roligt att få stångas med Mullsjö i en semifinalserie i bäst av sju matcher. Det väntas ju mycket publik i båda arenorna, så sammanfattar Thomas Brottman känslorna inför de stundande matcherna.

Motståndarna Mullsjö, serietrean kommer från en tuff matchserie mot Växjö som de avgjorde på hemmaplan i den sjunde avgörande kvartsfinalen.

IBF Falun som slog ut Pixbo i fyra raka matcher, en enklare väg till semifinalen där laget nu har varit matchlediga, kunnat träna och fokusera tidigt på semifinalspelet.

  • Men det är ju tydligen Mullsjös år i år enligt dem själva i alla fall, säger Brottman med en tydlig passning till vad han förväntar sig från motståndarna.

  • Jag förväntar mig en bra kamp med fina individuella prestationer. Förhoppningsvis slipper också vi filmningar och dylikt som tyvärr blivit allt mer vanligt inom innebandyn och i Mullsjö i synnerhet. Låt oss slippa det, avslutar Thomas Brottman.