Lördag
02 Okt 1 match
Måndag
04 Okt 1 match
Lördag
09 Okt 1 match
Söndag
10 Okt 1 match
Lördag
23 Okt 2 matcher
Lördag
30 Okt 1 match
Söndag
31 Okt 1 match
Söndag
07 Nov 2 matcher
Lördag
13 Nov 2 matcher
Onsdag
17 Nov 1 match
Onsdag
24 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 1 match
Lördag
18 Dec 1 match
Söndag
19 Dec 1 match
Onsdag
22 Dec 1 match
Måndag
27 Dec 1 match
Onsdag
29 Dec 1 match
Söndag
02 Jan 1 match
Onsdag
05 Jan 1 match
Lördag
08 Jan 1 match
Söndag
09 Jan 1 match
Söndag
16 Jan 1 match
Torsdag
20 Jan 1 match
Söndag
23 Jan 2 matcher
Hemma
Falun
FAL
Borta
Mullsjö
MUL

IBF Falun klara för SM-final

18 april 2019 20:33

Efter en jämn och dramatisk match mot Mullsjö som slutade 4-3 står det nu klart att IBF Falun spelar SM-final i Globen lördagen den 27 april.


OBS: IBF Faluns biljetter till SM-finalen släpps här på ibffalun.com på långfredagen klockan 18.00.

IBF Falun med chansen att säkra en finalplats. Mullsjö med pressen på sig att vinna för att få till ytterligare matcher i semifinalserien. Det var de enklas förutsättningarna inför semifinal 5 inför en närmast fullsatt Jalas Arena på skärtorsdagen.

Den tydliga matchbilden var att Mullsjö var det mest desperata laget, man satte hög press på IBF Falun och fick också utdelning. Två mål på två minuter i mitten av perioden där IBF sedan kunde få till en reducering innan pausvilan.

Mullsjö utökade sen sin ledning i inledningen av period två och satte Falun rejält i gungning.

Men sen blixtrade ändå IBF Falun till och fick utdelning, två gånger om inom loppet av en minut och två sekunder. Först genom Alexander Galante Carlström på passning från Rasmus Enström. Sen var det Malte Lundmark som satte press och stressade Mullsjö försvaret tillsammans med Casper Backby och Omar Aldeeb där den sistnämnde var den som fixade kvitteringen till 3-3.

– Jag tycker ändå inte att vi är med riktigt i matchen. Det stämmer inte riktigt i passningsspelet, känns inte som vi är helt fokuserade. Men vi brukar vara starka i den sista perioden, konstaterade Alexander Galante Carlström efter den andra perioden.

Det var också ett IBF Falun rejält fokuserade med den stora publiken i ryggen som tog kommandot direkt i den tredje perioden.

7.32 in i perioden kom också målet som gav Falun ledningen för första gången i matchen, målskytt återigen Omar Aldeeb.

Mullsjö satsade i slutminuterna på att ta ut målvakten men IBF Falun höll undan och vann matchen med 4-3 och är därmed klara för SM-final.