Lördag
13 Nov 2 matcher
Onsdag
17 Nov 1 match
Onsdag
24 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 1 match
Lördag
18 Dec 1 match
Onsdag
22 Dec 1 match
Måndag
27 Dec 1 match
Onsdag
29 Dec 1 match
Söndag
02 Jan 1 match
Lördag
08 Jan 1 match
Fredag
14 Jan 1 match
Söndag
16 Jan 1 match
Onsdag
19 Jan 1 match
Söndag
23 Jan 2 matcher
Onsdag
26 Jan 1 match
Lördag
29 Jan 1 match
Söndag
30 Jan 1 match
Lördag
05 Feb 1 match
Onsdag
09 Feb 1 match
Lördag
12 Feb 2 matcher
Onsdag
16 Feb 1 match
Fredag
18 Feb 1 match
Lördag
19 Feb 1 match
Söndag
20 Feb 1 match
Fredag
25 Feb 1 match
Hemma
Falun
FAL
Borta
Mullsjö
MUL

Galantes fyra mål sänkte Mullsjö i hemmapremiären

28 september 2019 18:02
Herr

Publiken i Guide Arena 2147 personer bjöds på en svängig och målrik tillställning när IBF Falun och Mullsjö drabbade samman. Alexander Galante Carlström blev den stora segerorganisatören med sina fyra mål i matchen.


IBF Falun fick en riktig drömstart på hemmapremiären mot Mullsjö. Frislag nära mål och en snabb passning från Alexander Galante Carlström till Emil Johansson som drog till och 1-0 efter 31 sekunder! IBF Faluns 2-0 mål efter 5.39 drog ner stora applåder i Guide Arena. En briljant passning från Emil Ruud fram till Malte Lundmark som ställde hela Mullsjöförsvaret.

Samme Lundmark höll sig även framme fyra minuter senare och ökade på till 3-0. Ett mål som fick bortalaget att begära timeout.

Mullsjö fick aldrig riktigt chansen att komma in i matchen när IBF Falun istället i spel fem mot fyra ökade på till 4-0, målskytt Omar Aldeeb. – Vi spelade riktigt bra i den första perioden, men vi har lite mer att ge än det här, kommenterade och lovade Rasmus Enström efter perioden.

Mullsjö tog chansen och fick till en reducering tidigt i den andra perioden. Gästerna intensiv kom av sig, detta efter att Alexander Galante Carlström sju minuter in i perioden utökade till 5-1 framspelad av Rasmus Enström. Galante gick mållös från premiärmatchen borta mot Storvreta. Nu såg han till att bli tvåmålsskytt inom loppet av ett par minuter när han i spel fem mot fyra ökade på till 6-1.

Mullsjö visade dock inga tecken på att vara ett slaget lag. Innan perioden var över hade man reducerat både en, två, tre och fyra gånger! Det som såg ut som en stabil och säker ledning hade krymt till endast en 6-5 ledning för IBF Falun inför den sista perioden. – Jag vet inte riktigt vad som hände där. Men vi måste fokusera på vårt spel och fixa det här i sista perioden, kommenterade lagkaptenen Emil Johansson.

Efter den intensiva andra perioden bjöd den sista perioden på ett lite mer avvaktande spel. Mullsjö försökte hitta lägena för att få till en kvittering. Falun avvaktade och slog till i ett perfekt läge. Med två minuter kvar av matchen mitt i den intensiva Mullsjöpressen hittade Emil Johansson fram med en passning till Alexander Galante Carlström som styrde in 7-5. Galante han även med att göra sitt fjärde mål i matchen, 8-5 som blev slutresultatet slogs in i tom målbur i slutsekunderna av matchen.