Tisdag
22 Mar 1 match
Torsdag
24 Mar 1 match
Fredag
25 Mar 1 match
Lördag
26 Mar 1 match
Söndag
27 Mar 1 match
Måndag
28 Mar 1 match
Torsdag
31 Mar 1 match
Lördag
02 Apr 1 match
Måndag
04 Apr 1 match
Onsdag
06 Apr 1 match
Fredag
08 Apr 1 match
Måndag
11 Apr 1 match
Onsdag
13 Apr 1 match
Lördag
23 Apr 1 match
Hemma
Thorengruppen
TTG
Borta
Falun
FAL

Förlust för damerna mot Thorengruppen

28 september 2019 17:09
Dam

IBF Faluns damer gick mållösa från bortamötet mot Thorengruppen. Två snabba mål i den sista perioden fällde Falun i matchen.


Efter segern i premiären hemma mot Bele-Barkarby är IBF Faluns damer den här helgen ute på en liten Norrlandsturné. Första stoppet, Thorengruppen från Umeå. – Det kändes lite som vi satt kvar i bussen efter resan och inte riktigt var med i matchen, därför tog jag en tidig timeout redan i den första perioden, kommenterade tränaren Danne Dalbjer.

Matchen mot Thorengruppen var mållös efter två spelade perioder. Skottstatistik så långt i matchen 38-18 till IBF Falun efter strålande målvaktsspel från lagens båda målvakter.

Ett tungt avbräck för IBF Falun var att Emelie Björklund tvingades kliva av matchen efter en skada. – Det är klart att det påverkade oss, vi fick göra om lite i laget

Tidigt i den sista perioden fick Thorengruppen chansen i spel 5 mot 4, då kom också matchens första mål. Ett tungt bakslag för IBF Falun mot ett hemmalag som också tog chansen och utökade till 2-0 sju minuter in i perioden. Några fler mål blev det inte. Detta i en match där IBF ändå vann skottstatistiken med hela 47-31. – Jag vet inte vad jag ska säga om skottstatistiken, klart att vi skulle ha gjort något mål, men de hade ju en fenomenal målvakt den här dagen. Nu får vi ta nya tag mot Örnsköldsvik under söndagen, avslutade tränare Danne Dalbjer.