Lördag
13 Jan 2 matcher
Torsdag
18 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
31 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 2 matcher
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Rosa Business

Vår ambition

Rosa Business bygger på två principer: Alla människor jag möter har någonting att lära mig. Affärer bygger på relationer. Vi vill göra affärer med människor vi litar på. Den första principen är den viktigaste. Vår ambition är att Rosa Business ska vara givande för alla medlemmar, oavsett om man gör affärer tillsammans eller inte, för att det ger möjlighet att lära av andra. Genom att ta del av andras kunskaper, erfarenheter och synsätt utvecklar vi oss själva och vår affär. Att vi dessutom bygger relationer med varandra genom våra nätverksträffar, skapar en tillit oss emellan som gör att vi i slutändan också kanske gör affärer med varandra – det ser vi som en bonus. Rosa Business bygger på medlemmarna. Vi är inte ett nätverk där vi ses, äter en smörgås och lyssnar på en monolog. Vi arbetar tillsammans, tänker och reflekterar tillsammans och löser verkliga utmaningar tillsammans. På så vis blir vi en samlad kraft där vi alla lär oss av varandra. Välkommen till Rosa Business – Tillsammans skapar vi varandras framgång!

Kalendern 

Oktober 2022-10-20 – 12.00-16.00

Träff 1: Jeff Jackett & Kickoff på Heymakers

Vi kickar igång Det Rosa Vardagsrummet på Heymakers i Falun med en lunch innan vi får lyssna till årets första Rosa-föreläsare som är ingen mindre än Jeff Jackett , tidigare bl a marknadschef på Clas Ohlson, McDonalds och Gatorade där han bland annat ”upptäckte” och signade en 17-årig hockeyspelare vid namn Sidney Crosby.
Jeff kommer att prata om att bygga varumärken genom passion och avsluta med en workshop i ämnet. Vi avslutar med att utmana varandra i biljard, shuffleboard och bowling där vi även bjuds på information om Rosa Business och kommande säsong i IBF Falun.

December 2022-12-07 – 15.00-22.00

Träff 2: Jonas Olofsson & Julbord på Heymakers

Dagens Rosa-föreläsare är Jonas Olofsson, som arbetat med och utbildat i försäljning i hela sitt liv. Jonas är en guru inom ämnet försäljning och har byggt upp en gedigen kunskap som han samlat under företaget Adviser Partner. Hans kunskap är både bred och djup, så vi har valt specialområdet om hur de bästa försäljningscheferna leder sina säljare till framgång. Vi får en föreläsning samt workshop i ämnet försäljning och avslutar kvällen med ett traditionsenligt julbord för Rosa Business VIP.

Februari 2023-02-15 – 15.00-21.00

Träff 3: Mikael Ahlerup & Giganternas kamp på Heymakers och i Guide Arena

Denna gång får vi träffa Mikael Mikael Ahlerup, Generalsekreterare på Svenska Innebandyförbundet. Mikael har stor erfarenhet av att leda och förändra organisationer, bl a som VD för Astrid Lindgrens Värld, AIK Fotboll, och norska Lundgruppen,. Vi får en föreläsning och workshop i ämnet ledarskap och att skapa förutsättningar för framgång innan vi bjuds på mat på Heymakers och därefter tar vi oss till Guide Arena och giganternas kamp när IBF Falun tar emot Storvreta.

Mars 2023-03-29 – 12.00-16.00

Träff 4: Ewa Meurk

Dagens huvudperson är Ewa Meurk, som mäter hälsa på ett annorlunda sätt. Ewa tar oss igenom en föreläsning om hur du optimerar din och företagets hälsa på ett ingenjörsmässigt sätt. Efter föreläsningen så jobbar vi med ämnet hälsa utifrån vad respektive individ behöver för att må bra. Samma övningar är sällan rätt för allas behov av träning. Kanske bjuder Ewa på ett annorlunda hälsotest….!

April 2023-04-21 tom 2023-04-23 – Tider meddelas senare

Träff 5: Johan Åberg & Globen VIP-Experience

Bussen går mot huvudstaden och destination Avicii Arena fredag den 21:a april där vi vid ankomst får lunch och en föreläsning av Johan Åberg på Next State. Johan är medförfattare till boken Mega Deals och ger oss de 5 grundstenarna för att vinna större affärer! De som vill spelar padel och sedan avslutar vi dagen med middag på kvällen. På lördagen får vi uppsnack inför match och sedan är planen att vi blir en  del av ett rosa hav under lördagens SM-final. Bussen rullar hemåt igen mot (förhoppningsvis) Guldstaden Falun på söndag morgon!

Juni 2023 - datum och tid spikas under säsong

Träff 6: Hemlig föreläsare & Sommaravslutning

Vi avslutar säsongen långt efter slutsignalen i Avicii Arena och då förhoppningsvis med två nya seniora SM-guld till föreningen. Någonstans i Falun träffas vi och får en inspirerande avslutning inför sommaren.