Lördag
02 Okt 1 match
Måndag
04 Okt 1 match
Lördag
09 Okt 1 match
Söndag
10 Okt 1 match
Lördag
23 Okt 2 matcher
Lördag
30 Okt 1 match
Söndag
31 Okt 1 match
Söndag
07 Nov 2 matcher
Lördag
13 Nov 2 matcher
Onsdag
17 Nov 1 match
Onsdag
24 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 1 match
Lördag
18 Dec 1 match
Söndag
19 Dec 1 match
Onsdag
22 Dec 1 match
Måndag
27 Dec 1 match
Onsdag
29 Dec 1 match
Söndag
02 Jan 1 match
Onsdag
05 Jan 1 match
Lördag
08 Jan 1 match
Söndag
09 Jan 1 match
Söndag
16 Jan 1 match
Torsdag
20 Jan 1 match
Söndag
23 Jan 2 matcher

Den Rosa Matchen

Två matcher, ett arrangemang, en insamling. Tillsammans mot cancer.

I Sverige får en av tre personer ett cancerbesked under sin livstid. Det betyder att i princip alla är berörda, antingen genom att själv ha drabbats av sjukdomen, har någon anhörig eller närstående som gjort det.

Forskning räddar liv. Tack vare forskningens framsteg, möjliggjorda av alla som bidragit till den, överlever i dag två av tre som får cancer. På 1950-talet var det en av tre. Vi har kommit långt, men vi är inte framme än. Bröstcancerfondens vision är att ingen ska drabbas av bröstcancer och vi i IBF Falun vill vara med och bidra på vägen dit.

Den 23 januari spelas det dubbelmatch i Falun. Damerna tar emot Pixbo Wallenstam kl 13:00 och kl 16:30 tar herrarna emot Växjö. Den dagen vill vi samla vår rosa familj i Guide Arena för Den rosa matchen. Tillsammans med partners och publik vill vi uppmärksamma det viktiga arbetet för cancerforskningen och genom en insamling förhoppningsvis bidra med viktiga kronor in till det fortsatta arbetet!

Vad är Rosa matchen? 

Rosa Matchen är initierad av Patrick Ekwall, Bröstcancerförbundets ambassadör. Kampen mot bröstcancer pågår, varje dag, året om och rosa matchen är ett sätt för idrottsföreningar att kunna bidra. Just denna match kommer både dam- och herrlag att spela i speciella matchtröjor, med rosa matchen-logga på bröstet och namnet "Ekwall" på ryggen, till minne av Patricks fru Hannah Ekwall som gick bort i bröstcancer i februari, endast 39 år gammal. 
Tröjorna används bara denna enda match, därefter kommer de att auktioneras ut och hela överskottet går till bröstcancerforskning och stöd till alla som drabbas. Givetvis kommer alla tröjorna att vara signerade av spelaren som spelat i tröjan. 

 

Enkronasmatch och fri entré - alla tillsammans mot cancer!

En gång om året anordnar IBF Falun sedan många år en så kallad enkronasmatch, där våra partners bjuder på fri entré genom att stötta med från en krona/åskådare och uppåt. I samarbete med våra fantastiska partnerföretag kommer vi den här säsongen att anordna enkronasmatchen i samband med just vår Rosa Match och vi hoppas att det innebär ett fullsatt Guide Arena och stor uppmärksamhet kring kampen mot cancer. För den som vill och har möjlighet uppmanar vi istället att skänka en frivillig entré direkt till bröstcancerfonden - information om hur du går tillväga kommer att finnas i arenan under matchen. 

Du kan boka dina platser redan idag, du betalar enbart serviceavgift! 

Patrik Ekwall - ambassadör för bröstcancerförbundet

Patrick Ekwall kommer att finnas på plats i egenskap av ambassadör för bröstcancerfonden och för den Rosa Matchen. Vi är glada att få hälsa Patrick välkommen till Guide Arena och ett möte med Sveriges bästa innebandypublik - den rosa familjen!  

En heldag i Guide Arena 

En biljett till den Rosa Matchen ger dig en plats på både Dam- och Herrmatchen och självklart hoppas vi att så många som möjligt vill se bägge matcherna. Däremellan kommer det att bjudas på musikalisk underhållning i arenan, det kommer finnas fina erbjudanden på mat i restaurangen och mycket annat. Program för dagen kommer inom kort.   

Företagare - stötta förening och forskning! 

Som företagare har du möjlighet att vara med som en del av den Rosa Matchen genom att stötta med en slant per åskådare som besöker Guide Arena under dagen. Precis som varje år finns olika former av paketlösningar för dig som vill stötta med från en krona/åskådare och uppåt. 

Företag som stöttar IBF Falun under Den Rosa Matchen på någon av Rosa-, Guld- eller Silvernivåerna är välkomna att lyssna till en föreläsning i Loungen i samband med matcherna och vi är mycket glada att kunna presentera Aron Anderson som en del av dagens program!

Aron är canceröverlevare, men kanske är han också själva definitionen av att "inte vara sin sjukdom". Han är professionell äventyrare och uppskattad inspiratör och föreläsare. Han har antagit utmaningar som de flesta inte ens skulle drömma om. Och genomfört äventyr som kräver en exceptionell styrka, både fysiskt och mentalt. Hans fantastiska bedrifter inspirerar andra att inse sina möjligheter – oavsett svårigheter. 


Vill du veta mer? Kontakta Jonas Adriansson så presenterar han ett upplägg som kan passa just dig och ditt företag!