Tisdag
22 Mar 1 match
Torsdag
24 Mar 1 match
Fredag
25 Mar 1 match
Lördag
26 Mar 1 match
Söndag
27 Mar 1 match
Måndag
28 Mar 1 match
Torsdag
31 Mar 1 match
Lördag
02 Apr 1 match
Måndag
04 Apr 1 match
Onsdag
06 Apr 1 match
Fredag
08 Apr 1 match
Måndag
11 Apr 1 match
Onsdag
13 Apr 1 match
Lördag
23 Apr 1 match

Rosa Business

Vår ambition

Rosa Business bygger på två principer: Alla människor jag möter har någonting att lära mig. Affärer bygger på relationer. Vi vill göra affärer med människor vi litar på. Den första principen är den viktigaste. Vår ambition är att Rosa Business ska vara givande för alla medlemmar, oavsett om man gör affärer tillsammans eller inte, för att det ger möjlighet att lära av andra. Genom att ta del av andras kunskaper, erfarenheter och synsätt utvecklar vi oss själva och vår affär. Att vi dessutom bygger relationer med varandra genom våra nätverksträffar, skapar en tillit oss emellan som gör att vi i slutändan också kanske gör affärer med varandra – det ser vi som en bonus. Rosa Business bygger på medlemmarna. Vi är inte ett nätverk där vi ses, äter en smörgås och lyssnar på en monolog. Vi arbetar tillsammans, tänker och reflekterar tillsammans och löser verkliga utmaningar tillsammans. På så vis blir vi en samlad kraft där vi alla lär oss av varandra. Välkommen till Rosa Business – Tillsammans skapar vi varandras framgång!

Kalendern 
31 oktober 2021 14:45

Kickoff  

Vi träffas i Loungen på Guide Arena där vi bjuds på lite info om kommande säsongs Rosa Business, lite uppsnack med sportchef Rickard Hedlund och äter en smörgås innan vi tar oss till läktaren för en av säsongens höjdpunkter, prestigemötet och finalreprisen mellan IBF Falun och Storvreta!

24 november 2021 16:00

Träff 1: Oscar Lingqvist

Dagens huvudperson är Oscar Lingqvist, tidigare managementkonsult på ansedda McKinsey & Company, på temat Högpresterande Team. Efter dagens övning med Oscar ser vi på SSL-innebandy live i Guide Arena där herrarna tar emot Jönköping. 

19 December 2021 15:00

Julbord!

Vi ses i Det Rosa Vardagsrummet, O’Learys i Falun där vi bjuds på traditionellt julbord. Våra sportchefer från dam- och herrlag kommer och berättar om sina tankar om säsongen så långt, vi testar våra kunskaper i ett prestigefyllt quiz och vi avslutar med att se bortamatchen mellan IBF Falun och Djurgården som förstås visas på O’Learys.

18 februari 2022 15:00

Träff 2: Lars Häggström

Dagens huvudperson är Lars Häggström, senior advisor på IMD Business School i Schweiz. Lars har en bakgrund som personaldirektör på Stora Enso & Nordea och har för närvarande ett spännande uppdrag med Brasiliens ladslag som han kommer att berätta mer om under dagen. Vi börjar dagens övning klockan 15:00. Klockan 17:45 serveras mat gemensamt i Loungen och därefter ser vi på SSL-innebandy och mötet mellan IBF Falun och Lund tillsammans på Guide Arenas läktare.

Mars 2022

Träff 3: Nicklas Hedstål

Nicklas Hedstål gör sin första säsong som huvudtränare för IBF Faluns herrlag. Han har tidigare en framgångrik karriär som ledare med uppdrag både i Svenska Superligan, Allsvenskan och i Schweiz där han blev cupmästare med Zug United. Temat för dagen är prestationsbaserat ledarskap, innan vi som vanligt sätter oss på läktaren för kvartsfinalspel i herrarnas SSL.

Fredag 22 april - lördag 23 april

Globen VIP-Experience

Bussen går mot huvudstaden och destination Globen fredag den 22 april och förhoppningsvis är vi alla en del av ett rosa hav under lördagens SM-final. Går allt som vi ska rullar bussen hemåt igen mot Guldstaden Falun senare på lördagskvällen.