Onsdag
05 Apr 1 match
Fredag
07 Apr 2 matcher
Söndag
09 Apr 1 match
Måndag
10 Apr 1 match
Onsdag
12 Apr 2 matcher
Fredag
14 Apr 1 match
Söndag
16 Apr 1 match
Lördag
22 Apr 1 match
Lördag
16 Sep 1 match
Söndag
17 Sep 1 match
Lördag
23 Sep 2 matcher
Fredag
29 Sep 1 match
Söndag
01 Okt 2 matcher
Fredag
06 Okt 1 match
Lördag
07 Okt 1 match
Onsdag
11 Okt 1 match
Söndag
15 Okt 2 matcher
Onsdag
18 Okt 1 match
Lördag
21 Okt 1 match
Onsdag
25 Okt 1 match
Lördag
28 Okt 2 matcher
Lördag
04 Nov 1 match

De Rosa Matcherna 2022/23

Tre matcher, ett arrangemang, en insamling. Tillsammans mot cancer.

I Sverige får en av tre personer ett cancerbesked under sin livstid. Det betyder att i princip alla är berörda, antingen genom att själv ha drabbats av sjukdomen, har någon anhörig eller närstående som gjort det.

Forskning räddar liv. Tack vare forskningens framsteg, möjliggjorda av alla som bidragit till den, överlever i dag två av tre som får cancer. På 1950-talet var det en av tre. Vi har kommit långt, men vi är inte framme än. Bröstcancerfondens vision är att ingen ska drabbas av bröstcancer och vi i IBF Falun vill vara med och bidra på vägen dit. Vi gjorde det ifjol och vi vill göra det ännu bättre i år! IBF Falun vill vara med och bidra på vägen dit. Vi gjorde det ifjol och vi vill göra det ännu bättre i
år! Under t re matcher, SSL Dam den 15 januari, herr den 25 februari och damernas första kvartsfinal på hemmaplan, vill vi dela tillsammans med så många som möjligt och samtidigt sätta strålkastarljuset på en viktig fråga genom De Rosa Matcherna. Tillsammans med partners och publik vill vi uppmärksamma det viktiga arbetet för cancerforskningen och genom en insamling förhoppningsvis bidra med viktiga kronor in till det fortsatta arbetet!

VI STÖTTAR DE ROSA MATCHERNA - KLICKA PÅ BILDEN!

Vad är Rosa matchen? 

Rosa Matchen är initierad av Patrick Ekwall, Bröstcancerförbundets ambassadör. Kampen mot bröstcancer pågår, varje dag, året om och rosa matchen är ett sätt för idrottsföreningar att kunna bidra. Just denna match kommer både dam- och herrlag att spela i speciella matchtröjor, med rosa matchen-logga på bröstet och namnet "Ekwall" på ryggen, till minne av Patricks fru Hannah Ekwall som gick bort i bröstcancer i februari 2021, endast 39 år gammal. 
Tröjorna används bara denna enda match, därefter kommer de att auktioneras ut och hela överskottet går till bröstcancerforskning och stöd till alla som drabbas. Givetvis kommer alla tröjorna att vara signerade av spelaren som spelat i tröjan. 

 

Entre 20 kr - allt går till kampen mot cancer!

Till de rosa matcherna, 15 januari mot Endre (Dam) och 25 februari mot Team Thoréngruppen (Herr) betalar du endast 20 kr i entré. Samtliga intäkter går oavkortat till insamlingen, tillsammans ska vi nå över 100 000 kr insamlat till Bröstcancerförbundet.   

Patrik Ekwall - ambassadör för bröstcancerförbundet

Patrick Ekwall kommer, om hans schema tillåter, även i år att finnas på plats i egenskap av ambassadör för bröstcancerfonden och för den Rosa Matchen. Vi är glada över att åter få hälsa Patrick välkommen till Guide Arena och ett möte med Sveriges bästa innebandypublik - den rosa familjen!  

Företagare - stötta förening och forskning! 

Som företagare har du möjlighet att vara med som en del av den Rosa Matchen. Precis som förra året finns olika former av paketlösningar för dig som vill stötta IBF Falun och dessutom ha trevliga och intressanta dagar i samband med de rosa matcherna.  

Företag som stöttar IBF Falun under Den Rosa Matchen på någon av Rosa-, Guld- eller Silvernivåerna är välkomna att inleda dagen på Heymakers, vår partner belägna mitt i Falun och där lyssnar vi till en föreläsning med Magnus Hedman, exklusiv för partners till De Rosa Matcherna.  

De allra flesta av oss känner Magnus Hedman som fotbollsmålvakt i klubbar som AIK, Coventry, Celtic, Chelsea och inte minst under mängder av år som given etta i det svenska landslaget. Men när Magnus fotbollskarriär tog slut blev livet en mardröm. En mardröm kantad av missbruk som raserade allt han byggt upp och mardrömmen smittade även hans omgivning.

Välkomna att lyssna på en inspirerande livshistoria om att ta sig upp från botten, hur man gör för att fortsätta växa som människa och vad nyckeln till förändring är.

Vill du veta mer? Kontakta Jonas Adriansson så presenterar han ett upplägg som kan passa just dig och ditt företag!