Lördag
21 Dec 1 match
Fredag
03 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Lördag
11 Jan 1 match
Lördag
18 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Tisdag
11 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Med support från det lokala näringslivet bjuder IBF Falun varje säsong allmänheten på en eftermiddag fylld med innebandy i världsklass och den 22 februari smäller det igen! 

Damerna spelar 13:30 mot ÄLVSJÖ AIK IBF
Herrarna spelar 18:00 mot HELSINGBORG

I samband med herrarnas match sker även en tröjceremoni för Jonas Adriansson som då hyllas för sina insatser för IBF Falun genom att få sin tröja i taket.

Som företagare har du möjligheten att stötta föreningen med 1,3,5 eller valfritt antal kronor för varje åskådare som är på plats. Ta med kunder, leverantörer och anställda på en härlig eftermiddag i Guide Arena genom att välja något av paketen nedan.

Platina
Valfritt belopp över 5 kr per åskådare. I detta paket får ni 6 st platser till en föreläsning

med trefaldige Vasaloppsvinnaren Daniel Tynell. Till matchen får ni biljetter efter önskemål och middag för 6 personer ink en flaska bubbel, samt en exklusiv inför-matchen presentation från IBF Faluns sportchef Rickard Hedlund.

Ni deltar i utlottningen av fem signerade matchtröjor och sist men inte minst får ni er logotype i färg på en halvsidesannons i Dalarnas Tidningar efter matchen. Samma bild visas även på jumbotronen under match.


Guld
5 kr per åskådare. I detta paket får ni 4 st platser till en föreläsning med trefaldige Vasaloppsvinnaren Daniel Tynell. 

Till matchen får ni biljetter efter önskemål och middag för 6 personer, samt en exklusiv inför-matchen presentation från IBF Faluns sportchef Rickard Hedlund.

Ni deltar i utlottningen av fem signerade matchtröjor och men inte minst får ni er logotype i färg på en halvsidesannons i Dalarnas Tidningar efter matchen. Samma bild visas även på jumbotronen under match


Silver
3 kr per åskådare. I detta paket får ni 2 st platser till en föreläsning med trefaldige Vasaloppsvinnaren Daniel Tynell. 

Till matchen får ni biljetter efter önskemål och middag för 2 personer, samt en exklusiv inför-matchen presentation från
IBF Faluns sportchef Rickard Hedlund.

Sist men inte minst får ni er logotype i färg på en halvsidesannons i Dalarnas Tidningar efter matchen.
Samma bild visas även på jumbotronen under match.


Brons
Ni har möjlighet att med förtur boka biljetter för upp till 10 personer.

Ni är även med i utlottningen av fem signerade matchtröjor. Sist men inte minst får ni ert företagsnamn i text på en halvsidesannons i Dalarnas Tidningar efter matchen. Samma bild visas även på jumbotronen under match.

Presentation Daniel Tynell:
Daniel Tynell är mest känd som trefaldig vinnare av Vasaloppet, bara fyra personer har genom åren vunnit fler gånger.

Sedan karriären hastigt tog slut på grund av ett hjärtfel 2015 har Daniel arbetat som Teamchef för Team Tynell, som ledarutvecklare genom J2 Leadership & Culture och som föreläsare. IBF Falun är glada att till de partners som väljer
Platina-, Guld-, eller Silvernivåerna till Sponsormatchen den 22 februari kunna erbjuda en exklusiv föreläsning med Daniel på temat hur man kan jobba för att utveckla sin prestation.

”Jag förmedlar tankar på det sätt som jag jobbat på för att bli en bättre skidåkare. Inte extremt på något sätt utan jag arbetade efter en modell som jag trodde på. Det skall vara något tänkvärt som gör att andra människor mår lite bättre när de går ifrån föreläsningen.”

Eventuella frågor, hör av er till: Daniel Lindkvist, [email protected] eller Claes Hammarsten Tirus, [email protected]