Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Hemma
IBF Dalen
IBFD
Borta
Falun
FAL

Damerna laddar för nya segrar

19 oktober 2018 16:39

Under fredagen satte sig damlaget på bussen för färd upp till Umeå och match mot Dalen på lördag och Umeå på söndag. – Vi är rejält laddade och ska försöka koppla på där vi var senast med mycket energi och högt bolltempo så ska det här gå bra, säger en förhoppningsfull tränare Daniel Dalbjer på bussen upp mot Umeå.


Efter att ha varit spellediga förra helgen efter dubbelmötet med Hudik/Björkbeg och Sundsvall för två veckor sedan som resulterade i två storvinster är det nu dags för match igen för IBF-damerna.

– Vi ska koppla på där vi avslutade senast. Då tänker jag på matchen mot Sundsvall där jag tycker att vi genomför en riktigt bra match, säger Daniel Dalbjer.

Det tränare Dalbjer syftar på är med den energi och det höga bolltempo som man genomförde den senaste matchen.

– Ja det och att alla går ut på planen och tar sitt ansvar i den rollen man har, säger Daniel Dalbjer.

Helgens motståndare Dalen och RIG Umeå IBF huserar båda i Allsvenskan Norra. Efter tre omgångar står Dalen på en poäng och Umeå, tvåa i tabellen har två segrar och en förlust så här långt.

På bussen upp mot Umeå är alla spelare i truppen med utom de två tidigare skadade spelarna, Wilma Svedlund och Alva Nordmark.

– Wilma är kvar hemma och tränar och ska spelar. Hon är på gång tillbaka efter sin fotskada, tränade för fullt med oss på träningen i torsdags.

Hon är en sådan talang så vi vill skynda lite långsamt där så hon blir riktigt bra igen efter skadan, berättar Daniel.

Tränare Dalbjer som också är förhoppningsfull angående långtidsskadade Alva Nordmark.

– Där är det nu gjort en magnetröntgen och går allt nu som vi hoppas så kan det bli en bra julklapp till hela laget, avslutar tränare Dalbjer.