Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Henrik Rullander tillbaka som ledare i damlaget kommande säsong

6 mars 2021 09:07

Sportchef och huvudtränare Daniel Dalbjer har idag fått ytterligare en underskrift i arbetet med att forma framtidens damlag och denna signatur gäller en förstärkning av ledarstaben den kommande säsongen.


Henrik Rullander har skrivit på för den kommande säsongen och vill vara med på den spännande resa som han tycker att föreningen har påbörjat med damlaget i SSL.

Daniel Dalbjer om Henriks återkomst till damlaget:
-”Rulle” är en mycket omtyckt och kompetent person som inför denna säsong inte riktigt fick ihop livspusslet i det privata men den situationen har för vår del förbättras och ”Rulle” är nu taggad till för att stärka upp vår ledarstab till den kommande säsongen. Han kommer att assistera mig i båset och ha ett tydligt analytiskt ansvar för vår defensiv med målvaker och backarna, avslutar Daniel Dalbjer.

Henrik Rullander om att komma tillbaka till damlaget:
-Det känns jätteroligt att vara välkommen tillbaka och jag ser fram mot att hjälpa laget att utvecklas i SLL den kommande säsongen.

Hur har året utan IBF Falun varit för dig?
-Det är ju ett speciellt år på alla sätt och vis och det har knappt funnit barnidrott som jag är involverad i med så det har varit speciellt men så är det ju för de flesta i den här pandemin. Självklart har jag saknat laget och staben men jag tycker det har varit nyttigt att se allt från sidan vilket har skapat det här suget att komma tillbaka nu när Daniel ringde och ville ha tillbaka mig i en ny roll.

Den nya rollen blir assisterande tränare med ansvar för det defensiva spelet. Hur känns den utmaningen?
-Det var en intressant idé som Daniel presenterade för mig med en tydlig fördelning mellan oss så det känns verkligen inspirerade och utmanande att försöka ta ledarskapet till en ny nivå kommande säsong.

Hur mycket har du följt tjejerna den här första säsongen i SSL?
-Jag har följt laget ganska mycket och jag tycker gruppen har gjort det väldigt bra som nykomlingar i ligan. Det är lätt att stirra sig blind på förluster och resultat som inte studsat med laget men det är riktigt starkt att som nykomling nosa på en slutspelsplats med tre omgångar kvar att spela tycker jag, avslutar Henrik ”Rulle” Rullander.