Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

UPPLADDNING! Middag, quiz och semifinal i samarbete med Scandic!

10 april 2024 20:58

2-0 i matcher till Pixbo och skarpt läge i semifinalserien. Ladda inför match med fint erbjudande på Scandic och var med och lyft vårt gäng, tillsammans vänder vi!


På fredag spelas match 3 i den högdramatiska semifinalserien mellan IBF Falun och Pixbo och efter 2 förluster är ditt stöd viktigare än någonsin. Att ha Sveriges bästa innebandypublik i ryggen är som en sjätte utespelare så kom och var med och lyft stämningen, taket och vårt gäng mot final.

För dig som vill ladda inför match under trevliga former har vi i samarbete med Scandic Hotel ett riktigt trevligt erbjudande. Middag, quiz och matchbiljett till ett oslagbart pris!^

Middag (drop in fr o m 16:30): Scandic serverar helstekt ryggbiff, potatisgratäng, ugnsbakade betor och rotsaker, varma grönsaker, rödvinssås och kryddsmör. Ett glas öl, vin eller alkoholfritt alternativ ingår.

17:45: Quiz med Per Nordström Dalarnas egna innebandynestor och Faluns mest profilerade quizmaster bjuder kvällen till ära på ett IBF-inspirerat quiz, självklart mixat med andra klurigheter, som alltid signerat Per.

18:40: Gemensam promenad till arenan.

Pris: 499 kr för middag + matchbiljett. Anmälan sker till Jonas Adriansson på [email protected] och betalning sker på plats på Scandic.

Köp din biljett redan idag, locka släkt, familj, vänner och bekanta att göra detsamma så låter vi Pixbo komma tillbaka till en fullsatt, kokande arena och ett starkt, tungt hemmalag med dig och resten av den rosa familjen i ryggen.

Tillsammans är vi starka, tillsammans ska vi till final. Tillsammans är vi IBF Falun!