Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Emil Lundmark tror på vinst mot Mullsjö

24 november 2020 10:31
Intervju SSL Herr

IBF Falun åker i morgon onsdag till Nyhemshallen för att ställas mot Mullsjö AIS. Båda lagen går in i matchen med en förlust i ryggen och då matcherna vanligtvis brukar bli jämna lagen emellan kan fansen se fram emot en förmodad toppmatch.


Även om matcherna varit jämna är det IBF Falun som har sex raka segrar, Emil Lundmark tror på en sjunde raka: ”Vi är i grund och botten ett bättre lag.”

Match igen på onsdag och det blir er fjärde match på 12 dagar. Tycker du det är bra eller dåligt med så tajt spelschema?
-Jag gillar det! Det har varit lite längre perioder mellan vissa matcher i år på grund av uppskjutna matcher och då spelar man hellre lite oftare än att behöva vänta. Vi är vana vid ett tajtare spelschema och jag tycker det passar vårt lag bra.

Hur känns formen i laget?
-Vi har varit trögstartade på många håll och kanter tycker jag. Vi måste helt enkelt höja oss och hitta spelet igen. Än så länge är vi inte nöjda med prestationerna och vi vet att vi kan bättre.

Ni spelar mot Mullsjö, vad har du för tankar om matchen?
-Det är alltid tuffa matcher mot Mullsjö, speciellt på bortaplan. Jag var själv inte med i förra årets bortamatch då jag var sjuk och fick stanna hemma, men jag ser fram emot att spela årets match. Det kommer bli en rolig match med högt tempo tror jag.

Finns det något speciellt i Mullsjös spel som ni måste se upp för?
-Jag har inte sett dem spela i år, men de brukar gilla att sätta hög press och det är något som vi måste prata om i laget så vi kan hantera det på bästa sätt.

Ni har sex raka segrar mot Mullsjö, vad talar för att det blir en sjunde?
-Vi är i grund och botten ett bättre lag. Sen kommer vi göra en bättre insats än vad vi gjorde senast och då tar vi tre poäng mot Mullsjö.

Samtliga matcher från SSL Matchens sänds på SportExpressen Play samt DT.se

Vill du stötta IBF Falun i den tuffa situiationen med spel inför tomma läktare? Boka en (eller flera) stödbiljetter för 50:-/st på ibffalun.com/biljett

Vill du se matchen tillsammans med andra fans till IBF Falun? Ring 023-278 70 för att boka bord på O´Léarys i Falun som sänder samtliga matcher för IBF Falun dam och herr.