Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Aldeeb tror på en målrik match mot Pixbo på onsdag

16 november 2020 20:51
SSL Herr

Två raka förluster är något som IBF Faluns spelare inte är vana vid och på onsdag ställs man mot ett formstarkt Pixbo nere i Mölnlycke. Trots en svajig form är det ett IBF Falun med stor tro på sig själva och offensiva stjärnan Omar Aldeeb tror på en seger: ”Vi vet att om vi kommer upp i vår vanliga nivå, då är vi svårslagna.”


Andra raka förlusten kom i helgen, är det skönt med chansen till revansch redan nu på onsdag?
-Ja det tycker jag. Det är något som är positivt med ett lite tajtare spelschema, att man får chansen att kliva in på planen snart igen och revanschera sig. Senaste matchen spelade vi bra i en period, sen tappade vi det helt. Nu ser man fram emot nästa match.

Ni ställs mot Pixbo som kommer med tre raka segrar i ryggen. Hur går snacket inom laget inför matchen?
-Vi vet att om vi kommer upp i vår vanliga nivå, då är vi svårslagna. Nu har vi inte riktigt nått upp till den nivån senaste matcherna och då förlorar vi matcher som mot Dalen senast. Det är upp till oss själva att hitta spelet och formen igen.

Vad tror du det blir för matchbild?
-Jag tror det blir en målrik match. Båda lagen har flera offensivt duktiga spelare och det har varit rätt målrika matcher mellan oss senaste mötena. Blir en kul match att spela.

Vilket är det största hotet från Pixbo tycker du?
-Pixbo har fått ihop laget bra de senaste två åren tycker jag. Man har en bra förstakedja, helt okej bredd och spetsspelare som kan avgöra matcher. Men jag tycker att både våra spetsspelare och vår bredd håller en klass högre än deras.

Vad krävs från er sida för att säkra tre poäng?
-Vi måste komma upp i vår nivå. Bättre fart i fötterna och sätta lägena vi spelar oss fram till, sedan måste vi hitta harmonin i spelet igen. Vi vet vad vi kan, nu måste vi bara göra jobbet.

Samtliga matcher från SSL Matchens sänds på SportExpressen Play samt DT.se

Vill du stötta IBF Falun i den tuffa situiationen med spel inför 0 personer på läktaren? Boka en stödbiljett för 50:- på ibffalun.com/biljett

Vill du se matchen tillsammans med andra fans till IBF Falun? Ring 023-27870 för att boka bord på O´Léarys i Falun som sänder samtliga matcher för IBF Falun dam och herr.