Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Fahlström inför morgondagens match mot Höllviken

31 oktober 2020 11:29
SSL Herr

Efter två klara segrar ställdes IBF Falun inför stora problem i mötet mot Jönköping i senaste matchen. Underläge med 1-5 vändes till en 7-6 seger efter förlängning och IBF Falun visade urstark karaktär när man vände matchen och säkrade segern. I helgen ställs man mot Höllviken som kommer på besök och fansen bjuds på goda nyheter, 300 åskådare får besöka Guide Arena på söndag vilket Johan Fahlström välkomnar: ”Fansens stöd höjer oss och vi vill visa på planen att vi verkligen uppskattar deras stöd.”


Senaste matchen hemma mot Jönköping blev oväntat jämn och ni roterade friskt i femmorna, hur har veckans träningar sett ut?
-Vi har haft en bra träningsvecka, fokuserat väldigt mycket på matchspel och tryckt på hårt för att komma upp i en nivå högre. Vi vet att vi kan spela bättre och nu måste vi bara göra jobbet.

På söndag ställs ni mot Höllviken, vad har du för tankar om matchen?
-Förhoppningsvis kan vi gå ut på söndag och visa hur roligt det är att spela innebandy. Vi har blandat och gett i våra första matcher och behöver hitta lite stabilitet i spelet. Så nu hoppas jag att vi går ut och kör över Höllviken helt enkelt och spelar så bra som vi kan göra.

Ni har 10 raka segrar mot Höllviken, vad blir nyckeln för att säkra en 11:e raka seger?
-Vi behöver komma förberedda till matchen och spela rejält. Det krävs en bra insats om vi vill vinna, men hittar vi vårt spel och får upp spelkänslan i laget så är vi väldigt svårstoppade.

Efter 3 matcher med endast 50 personer på läktaren får ni nu spela inför 300 åskådare, hur mycket saknar man publiken som spelare?
-Man saknar publiken väldigt mycket. Vi i IBF Falun är väldigt bortskämda med en så bra publik som vi har. Fansens stöd höjer oss och vi vill visa på planen att vi verkligen uppskattar deras stöd. Vi har som sagt varit lite upp och ner nu i början av säsongen och då saknar man den där lilla extra energin som fansen brukar ge oss.

Denna match tillåts vi ha 300 personer på läktaren och biljetter till matchen bokar du på www.ibffalun.com/biljett

Samtliga matcher från SSL Matchens sänds på SportExpressen Play samt DT.se

Vill du stötta IBF Falun i den tuffa situationen med spel inför 50 personer? Boka en stödbiljett för 50:- på ibffalun.com/stodbiljett

Vill du se matchen tillsammans med andra fans till IBF Falun? O´Léarys i Falun sänder samtliga matcher för IBF Falun dam och herr.