Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Damerna och herrarna fortsatt obesegrade i Czech Open

9 augusti 2019 20:59

Det fortsätter gå bra för både damerna och herrarna i Czech Open i Prag. Båda lagen har gått obesegrade genom de både gruppspelen och nu är lagen framme i kvartsfinalspelet.


Herrarna som vann sina två inledande matcher i det första gruppspselet avslutade med att spela oavgjort mot Tjeckiska Tatran, 2-2 slutade matchen efter mål av Alexander Hallén och Victor Wettergren.

Den andra gruppspelsrundan inleddes med seger, 5-1 mot Tigers Langnau från Schweiz och sedan, efter underläge 0-2 vände man till seger med hela 9-3 mot hemmalaget Bohemians från Prag.

I kvartsfinalen vid lunchtid på lördagen ställs laget nu mot tjeckiskt motstånd i form av Bystron Group Ostrava.

Damerna gick obesegrade genom tre raka segrar i det första gruppspelet. I den andra rundan inledde man med en 4-1 seger mot Tjeckiska Ivanti Tigers Jizni Mesto.

Den sista gruppspelsmatchen bjöd på en riktig värdemätare när laget ställdes mot SSL-motstånd i form av Malmö FBC. Malmö rivstartade visserligen matchen och gick fram till en 2-0 ledning redan efter fyra minuter. Men sen kom IBF in i matchen mer och mer och hade kvitterat före pausvilan. I den andra perioden tog man också ledningen och i slutminuten när Malmö tog ut målvakten avgjorde Ingela Hansson med att fastställa slutresultatet till 4-2. En riktigt härlig insats och en bra avslutning på dagen för damerna.

Nu väntar kvartsfinal för damerna 10.50 på lördag mot Tjeckiska SC Tempish Vitkovice.