Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Rokka inför morgondagens match mot Dalen

13 november 2020 19:40
SSL Herr

Covid-19 fortsätter att spridas i Dalarna och IBF Falun gick i veckan ut med beskedet att man skulle spela morgondagens match inför tomma läktare. Matchen spelas mot Dalen som kommer på besök och tidigare Dalenspelaren Patrik Rokka hoppas på en hård match: ”Jag hoppas att det blir som i den senaste matchen mot Storvreta, en fysisk match med lite tuffare spel”.


Vilken daglig påverkan har pandemin på er som innebandyspelare?
-För min egen del har jag jobbat hemifrån det senaste halvåret. Inför träningarna byter vi om hemma och det är såklart lite annorlunda. Man saknar den där omklädningsrumskänslan, snacket och allt det där. Men vi håller distansen och gör vårt för att bidra med att stoppa smittspridningen.

Ni åkte på årets första förlust senast. Hur känns den egna formen?
-Formen känns okej tycker jag. Den blir bättre och bättre, samtidigt kan det vara svårt ibland att fokusera på innebandyn med allt som händer runt omkring. Men man börjar komma in i det sakta men säkert, mer och mer ju längre säsongen går.

Imorgon ställs ni mot din tidigare klubb Dalen. Hur ska det bli att möta dina gamla lagkamrater?
-Det är alltid kul att spela mot Dalen. Vi mötte dem förra året och man får en varm hand från dem. Har bara goda minnen från min tid i Dalen.

Vad tror du att det blir för matchbild?
-Jättesvårt att säga i tider som dessa. Utan publik känns det som en helt ny sport ibland, man saknar verkligen publiken. Men jag hoppas att det blir som i den senaste matchen mot Storvreta, en fysisk match med lite tuffare spel.

Vad krävs från er för att säkra tre poäng i morgondagens match?
-Vi har snackat mycket om att försvaret inte suttit för oss än så länge, men vi har även haft lite problem i anfallet. Vi måste göra mål helt enkelt, får vi en bra start då kommer målen att komma, då vinner vi matchen oavsett.

Samtliga matcher från SSL Matchens sänds på SportExpressen Play samt DT.se

Vill du stötta IBF Falun i den tuffa situiationen med spel inför 0 personer på läktaren? Boka en stödbiljett för 50:- på ibffalun.com/biljett

Vill du se matchen tillsammans med andra fans till IBF Falun? O´Léarys i Falun sänder samtliga matcher för IBF Falun dam och herr.